reklama
Aniaa_87
Fanka BB :)
Gratulację Witaminko :-)
Ja też byłam dziś na usg, żeby się uspokoić. W nocy obudził mnie silny ból po lewej stronie, aż nie mogłam przez dłuższy czas usnąć :-(. Rano pobiegłam prywatnie do lekarza (wizytę na NFZ mam dopiero za tydz). Okazało się, że jest wszystko w porządku :-). Bolało dlatego, że teraz teoretycznie miałabym okres. Podobno tak czasami bywa, że w te dni może boleć. Lekarz przepisał mi No-spe i powiedział, że mam odpoczywać przez kilka dni. Kierowniczka dała mi tydz wolnego więc trochę poleniu****ę ;-) Ale najważniejsze, że z dzieckiem jest wszystko dobrze :-)
Ja też byłam dziś na usg, żeby się uspokoić. W nocy obudził mnie silny ból po lewej stronie, aż nie mogłam przez dłuższy czas usnąć :-(. Rano pobiegłam prywatnie do lekarza (wizytę na NFZ mam dopiero za tydz). Okazało się, że jest wszystko w porządku :-). Bolało dlatego, że teraz teoretycznie miałabym okres. Podobno tak czasami bywa, że w te dni może boleć. Lekarz przepisał mi No-spe i powiedział, że mam odpoczywać przez kilka dni. Kierowniczka dała mi tydz wolnego więc trochę poleniu****ę ;-) Ale najważniejsze, że z dzieckiem jest wszystko dobrze :-)
Pieknaszyszunia
Ja dziś lecę prywatnie na 15.30, zabieram eMa na słuchanie serduszka:-), ale jesteśmy podekscytowani;-), zakładam tez kartę ciąży a Wy babolki macie juz karty pozakładane?
Pieknaszyszunia
no to pewnie u mnie juz założy bo do tego z NFZ nie będę chodzić.
koriander
Gratulację udanych wizyt:-)
szyszunia ja dzis odbieram wszystkie wyniki zleconych badan i mi karte na najblizszej wizycie zaloza
szyszunia ja dzis odbieram wszystkie wyniki zleconych badan i mi karte na najblizszej wizycie zaloza
Pieknaszyszunia
Ja w pt odebrałam wyniki ze tak powiem wykorzystałam wizytę pierwsza na NFZ i dostałam skierowania i porobiłam wyniki, teraz doktor z prywatnej, je wykorzysta.
Pierwsze robiłam sama , na wlasna rękę to zapłaciłam coś ok 250 zł za wszystko.
Pierwsze robiłam sama , na wlasna rękę to zapłaciłam coś ok 250 zł za wszystko.
reklama
Ja mam kartę założoną, ale do ręki dostanę ją 8 maja jak będę miała pierwsze wyniki krwi. Przypomnijcie mi na pobieranie krwi muszę być na czczo prawda? Czy herbata zaliczana jest jako posiłek? I gdzie mogę dostać pojemnik na mocz?
Jeszcze raz gratuluję wszystkich serduszek
Jeszcze raz gratuluję wszystkich serduszek
Podziel się: