reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
U nas w porządku. Pessar trzyma szyjkę, nie skraca się, nie rozwiera, więc mniej się przejmuję. Oczywiście nadal: nie przemęczać się, więcej leżeć itp. Zosia pozostaje Zosią :) I ... waży już ponad 1800 g!!!
Ja z kolei stanęłam z wagą i mam jutro badania krwi pod kątem tarczycy, bo podejrzewa lekarka, że może być to z tarczycą powiązane. Oby nie...

Zosia zdjęcia sobie zrobić nie dała - zasłoniła obiema rączkami buzię i tyle, a później zaczęła kopać w głowicę. Charakterna dziewczynka nam rośnie.

A! I wg USG jestem w 32 tygodniu i 4 dniu :O

Marciątko, super, że z Zosią wszystko ok i że pessar tak dobrze się sprawdza. :tak:
U ciebie podobnie jak u mnie usg wskazują starszą ciążę. Nasze dzieciaczki rosną jak na drożdżach a ja też pisałam właśnie o tym, że u mnie waga stanęła od początku maja. Jak widać maluchy radzą sobie doskonale i wyjadają mamine boczki :-p

Ostatnia edycja:
Marciątko super :) To chyba bedziesz rodzila w sierpniu, skoro Zosia tak pieknie rosnie :p:p

Ja wlasnie zerknelam na dzisiejsze wyniki krwi i mam podwyższone neutrofile, a obniżone limfocyty o blisko 10%. Obstawiam, że to związek z moją infekcją gardłową... ale zobaczymy co powie jutro gin...

reklama
Do góry