Miała robioną morfologię i wyszła lekka niedokrwistość. Podaję jej żelazo. Do tego raz dziennie mam jej sinlac podawać i wprowadzić żółtko. Dramatu jakiegoś wielkiego nie ma, bo na siatce centylowej ok 10 centyl wychodzi.
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
No to bedzie dobrze ,"utuczysz " troche Ulkę i podskoczy w centylku ...
Oj te nasze majowe dziewczyny jak dbaja o linię od najmłodszych lat :-)
Oj te nasze majowe dziewczyny jak dbaja o linię od najmłodszych lat :-)
aksmobulka
witajcie wyniki z posiewu już dostaliśmy...i zadnych bakterii nie mamy....morfologia i crp dopiero po 16 można odebrac,wiec spokojna jeszcze do konca nie jestem.
natalka1704
Aksmobulka to daj znac jak przyjdzie reszta wyników &&&&
Katasza tak jak piszesz taka jej uroda
Katasza tak jak piszesz taka jej uroda
aksmobulka
HMM....nie wiem co to będzie po wynikach wnioskuje że ma za wysokie białka kwasochłonne limit jest do 4% a oliwka ma 10 może to byc allergia jakas...pasozyty albo niewiem co jeszcze jutro ide do pediatry zobacze co powie..ehh
azula
Aksmobulka ja tam czekam nie tyle na wyniki co na werdykt lekarza no bo ostatnio też miało być OK ,a nie całkiem było.Mam nadzieję,że teraz juz wsio będzie dobrze:-).Katasza ,a Ulcie jak nie utuczysz to znak,że też ma do tych najzgrabniejszych ochotę należeć;-)choć myślę,że w późniejszych latach te dzieciaki bardziej się wyrównają lub jedne mocno urosną inne sobie stopną ,a co każdy jest inny i to jest fajne.Ja pisałam i Ty Aksmobulka też .Trzymam za jutro &&
Flaurka
Katasza - moj Hubi tez byl szczypior, a teraz jak olal moje (*)(*) to sie rzepa zrobil - normalnie ma wystajacy brzuchol!!! Faldki ma i doleczki w lokciach
reklama