reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

Miała robioną morfologię i wyszła lekka niedokrwistość. Podaję jej żelazo. Do tego raz dziennie mam jej sinlac podawać i wprowadzić żółtko. Dramatu jakiegoś wielkiego nie ma, bo na siatce centylowej ok 10 centyl wychodzi.

reklama
No to bedzie dobrze ,"utuczysz " troche Ulkę i podskoczy w centylku ...:tak:

Oj te nasze majowe dziewczyny jak dbaja o linię od najmłodszych lat :-)

witajcie:) wyniki z posiewu już dostaliśmy...i zadnych bakterii nie mamy....morfologia i crp dopiero po 16 można odebrac,wiec spokojna jeszcze do konca nie jestem.

Jak dla mnie to wygląda ok i ja bym się tak nie czepiała. najważniejsze, że przybiera na wadze a nie chudnie. A że powoli to widać jej uroda.

HMM....nie wiem co to będzie po wynikach wnioskuje że ma za wysokie białka kwasochłonne limit jest do 4% a oliwka ma 10:( może to byc allergia jakas...pasozyty albo niewiem co jeszcze:( jutro ide do pediatry zobacze co powie..ehh

Aksmobulka ja tam czekam nie tyle na wyniki co na werdykt lekarza no bo ostatnio też miało być OK ,a nie całkiem było.Mam nadzieję,że teraz juz wsio będzie dobrze:-):tak:.Katasza ,a Ulcie jak nie utuczysz to znak,że też ma do tych najzgrabniejszych ochotę należeć;-)choć myślę,że w późniejszych latach te dzieciaki bardziej się wyrównają lub jedne mocno urosną inne sobie stopną ,a co każdy jest inny i to jest fajne:-D:-D.Ja pisałam i Ty Aksmobulka też .Trzymam za jutro &&

reklama
wpadam powiedziec dzien dobry, no i bardzo duzo zdrowka dla chorowitkow:tak: (Ula, Gabrys). Ciesze sie ze u czesci z Was wyniki dobre i niech tak bedzie u wszystkich skarbeczkow :*

Do góry