reklama
Byłam dzisiaj z dzieciarnią u pediatry po skierowanie do okullisty i Młody był zbadany, waży 10,700 (oj plecy moje już nigdy nie przestaną boleć) i mierzy 78 cm, ruchowo tez oki tylko nogi ma troche krzywe i musimy obserwować.
gosha_88
Fanka BB :)
Tymek zaliczył przez noc 2 rzygi, dzisiaj od rana już 3. I znowu sraczka. Już nie mam siły, nic z rzeczy co mam brzuszkowych nie działa. Zresztą on łapie coś co 3 tyg, zamiast przybierać na wadze chudnie, nie rośnie. Idziemy dziś później do lekarza i niech coś z tym zrobią bo ja się psychicznie wykańczam :/
marcia331
Gosha a mieliscie posiew kalu robiony? Moze ma jakas bakterie ktora co jakis czas daje o sobie znac. Biedny Tymek :-(
kakakarolina
Irisson słaba reguła. Mój nie chodzi od początku czerwca a już każde było chore:-(
gosha_88
u lekarza byliśmy- mam skierowanie na mocz, posiew kału, morfologie. Lekarka powiedziała że faktycznie często choruje ale może po prostu to pech że akurat tak w tym samym czasie go ciągle coś łapie, że jest osłabiony przez anemię. W każdym razie po wynikach da nam skierowanie do gastrologa jeszcze na wszelki wypadek. A popołudniu już było ok, zjadł trochę gotowanej marchewki, chrupek, już ni rzygał, kupy też nie było. Oczywiście na noc cyc
O bidusia Tymek, oby przestał łapać co sekundę jakieś cuda!
Na brzuszkowe sprawy możesz Gosha spróbować mu dawać probiotyk biogaia, w nim są inne bakterie niż w tym najpopularniejszym dicoflorze, może coś wzmocni brzuszek. Dawałam młodemu jak był malutki i jazdy z brzuchem miał częste.
Na brzuszkowe sprawy możesz Gosha spróbować mu dawać probiotyk biogaia, w nim są inne bakterie niż w tym najpopularniejszym dicoflorze, może coś wzmocni brzuszek. Dawałam młodemu jak był malutki i jazdy z brzuchem miał częste.
reklama
Właśnie tak sobie pomyślałam, czy organizm nie jest po prostu osłabiony przez tą anemię... Dobrze, że zleciła te badania. Będzie wiedziała na czym stoi, zanim kolejny krok podejmnie. No i niech już teraz Tymkowi tak zostanie lepiej. Bidulek. A mojemu Tymonowi w końcu dzisiaj przebiła się ta dolna lewa dwójka. Tylko czemu nadal tyle kup?!? Fu. I to marudzenie, jęczenie, stękanie i zawodzenie?!? :/ Uo matko i córko!
Podziel się: