kakakarolina
Fanka BB :)
Asia poczekaj. Przytulaki znikną do jutra gluten nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas sie robi identycznie jak M nie wygolony na zero. Nie masz sie co przejmowac. Skora na twarzy jest bardzo podatna na takie podraznienia.Dziewczyny mam pytanie. Dziś rano Ula ściskała się z M i on jak jest nie ogolony to pojawia się po jednej stronie takie zaczerwienienie które zaraz znika. Wzięłam ją do bujaczka i zrobiłam kaszkę mannę (jesteśmy już po ekspozycji ale to była pierwsza taka duża porcja, cała miska). No i patrzę a po tym przytulaniu ma po jednej stronie policzka aż do samego oka, jakby takie sine plamy? No i to nie zniknęło od rana.
Teraz myślę czy to od tego zarostu czy może gluten??? ale podczas ekspozycji nic nie było, no i to jest w dokładnie tym miejscu co były przytulanki. Pomóżcie