reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Nika87 ja mam roznice 2 tygodnie w pierwszej ciąży miałam tydzień roznicy
wichurka82
iwonaimaja, wichurka82- dziękuje za wsparcie To moja pierwsza ciąża i cały czas panikuje.
Nie martw sie. U mnie tez pierwsza ciąża i tez panikuje. Najgorsze co możemy zrobić to sie denerwować wiec nie stresowac sie majowki!!!
wichurka82
Dziewczyny mam mega problem!!!
Otóż powinnam pod koniec tygodnia isc na wizytę do mojego lekarza prowadzącego, ale nie mogę sie do niego dodzwonić!!!
Nie wiem co mam robić, jestem na duphastonie który mi sie kończy wlasnie pod koniec tygodnia, lekarz nie odbiera telefonu, dodzwonić sie do szpitala na Inflancka graniczy z cudem.
Nie wiem juz czy zmienić lekarza? A może szpital? Albo to i to?
Dziewczyny z Warszawy pomóżcie!!!!
Otóż powinnam pod koniec tygodnia isc na wizytę do mojego lekarza prowadzącego, ale nie mogę sie do niego dodzwonić!!!
Nie wiem co mam robić, jestem na duphastonie który mi sie kończy wlasnie pod koniec tygodnia, lekarz nie odbiera telefonu, dodzwonić sie do szpitala na Inflancka graniczy z cudem.
Nie wiem juz czy zmienić lekarza? A może szpital? Albo to i to?
Dziewczyny z Warszawy pomóżcie!!!!
Wichurka - wygooglaj gdzie jeszcze doktor przyjmuje (pewnie w prywatnej przychodni/ przychodniach) - może tam się dodzwonisz?
Masz do niego nr komórkowy?
Jeśli to nie tajemnica, kto Cię prowadzi?
A co do Inflanckiej - ma super opinie; sama bym tam chciała, ale raczej padnie na Madalińskiego.
A co do Inflanckiej - ma super opinie; sama bym tam chciała, ale raczej padnie na Madalińskiego.
wichurka82
Wichurka - wygooglaj gdzie jeszcze doktor przyjmuje (pewnie w prywatnej przychodni/ przychodniach) - może tam się dodzwonisz?
Problem w tym ze mój lekarz ma tylko gabinet prywatny w którym przyjmuje sam i mam do niego tylko tel kom. Niestety nie odbiera. Na Inflancka dodzwonić sie można tylko na infolinię a właściwie nie można sie dodzwonić bo cały czas zajęte.
Nazwisko lekarza to nie tajemnica dr Ruszkowski
reklama
Podziel się: