reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny cudne zdjęcia, widać wszystko jak na dłoni :tak:
stazi24 cały czas mam robione dopochwowo.
zrobiłam bete ale wyniki dopiero w czwartek na wizycie i kolejnym usg ale dziś mam lepszy humor, nawet wiem na co mam ochotę do zjedzenia, ogórki kiszone <mniam> ten dobry humor to głównie dzięki Wam i ciepłym słowom, jeszcze raz dzięki!! :blink:

Ja bylam dzisiaj prywatnie u pani ginekolog-endokrynolog. Karta ciąży zalozona, badania zlecone, usg na nfz umowione na ten poniedzialek:) Duphaston przepisany:)

Szuszunia witaj bo takie same schizy mam :(
Piękna dzidzia :)

A więc mój gin chyba tak samo przeżywa moją ciąże jak ja. Był spóźniony 20 minut wchodzę mówie, że już ciążowo się nie czuje widze jego mine. Robi usg mina przed lepiej nie patrzeć i mówi rusza się a ja mówie czy serduszko bije podobnie do Szuszuni poogladaliśmy sobie go trochę zmierzyliśmy ma prawie 2,5 cm tak fajnie nózkami przebierał jestem taka szczęśliwa :) Termin porodu mówi koniec kwietnia początek maja, ale nei chz ostanie jak jest :) USG genetyczne będe miała 23 październik będzie nagrywał to usg :) A oto dzidziol :)

Uploaded with ImageShack.us

Dziewczyny na tym usg nie zauważyłam ciałka żółtego z tego co dzidziol się zywi czemu tak kurcze mam nadzieje, że to nic takiego

reklama
Perelka, widzisz? i kto miał rację? MY! :-) cudowne maleństwo :) i nie życzę sobie więcej takich czarnych myśli :p

czekam aż saga​ zechce się z nami publicznie podzielić swoimi przeżyciami z dzisiejszej wizyty ;)

Do góry