reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny, gratuluję wizyt:-)

Aesthete, śliczny maluch, wszystko już widać:)
Początkująca, nie przejmuj się, na pewno wszystko będzie dobrze. Zrób dla spokoju betę.
Kurczaczek, odpoczywaj i nie przemęczaj się za bardzo:)

hej.
i ja po wizycie (nieplanowanej). cos ostatnio mdłości mi przeszły, senna już nie jestem... i przeraziłam się że to powtórka z poronienia zatrzymanego.
poszłam więc do gina, który miał dziś wolny termin i okazało się, że wszystko OK.
dzidziuś ma 22 mm odpowiada dokładnie 8t6d.
się ośmieszyłam w tym gabinecie:zawstydzona/y:
całą drogę zastanawiałam się czy jest nadal akcja serca. gdy gin mnie już badał to uprzedziłam że ma od razu mi powiedzieć tak czy nie.
więc rozmowa wyglądała tak:
Gin: niech Pani zerknie jaki śliczny dzidziuś, rączki, główka, nawet nóżki podkurczone
ja: ok, ok. ale co z akcją serca??
Gin: niech Pani zerknie jak się przeciąga, rusza rączkami, prostuje się i podkurcza.
ja: ok, ok ale czy jest akcja serca??!!
:dry: dopiero sobie uświadomiłam co ja wygaduje...

Ostatnia edycja:
201309261753510016OB.JPG

fotka, nie wiem czy czytelną wybrałam. z prawej strony główka. :)

Załączniki

• 201309261753510016OB.JPG
    201309261753510016OB.JPG
    21,3 KB · Wyświetleń: 64
Dziewczyny piekne fotki!! a powiedzcie to z USG dopochwowego czy przez brzuch??:) Jej alez Wam zazdroszcze, ze juz widzialyscie swoje maluszki- ja przezywam katusze i sie zamrtwiam łoo oszalec idzie w oczekiwaniu na wizyte!!

reklama
usg dopochwowe. chociaż pamiętam ze kiedyś w 9tyg zrobił mi przez brzuch i tak samo było widać.
a pamiętacie może w poprzednich ciążach czy te prenatalne w 12 tyg to już przez brzuch? ja nie pamiętam...

Do góry