reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dziewczyny, gratuluję wizyt:-)

Aesthete, śliczny maluch, wszystko już widać:)
Początkująca, nie przejmuj się, na pewno wszystko będzie dobrze. Zrób dla spokoju betę.
Kurczaczek, odpoczywaj i nie przemęczaj się za bardzo:)

hej.
i ja po wizycie (nieplanowanej). cos ostatnio mdłości mi przeszły, senna już nie jestem... i przeraziłam się że to powtórka z poronienia zatrzymanego.
poszłam więc do gina, który miał dziś wolny termin i okazało się, że wszystko OK.
dzidziuś ma 22 mm odpowiada dokładnie 8t6d.
się ośmieszyłam w tym gabinecie:zawstydzona/y:
całą drogę zastanawiałam się czy jest nadal akcja serca. gdy gin mnie już badał to uprzedziłam że ma od razu mi powiedzieć tak czy nie.
więc rozmowa wyglądała tak:
Gin: niech Pani zerknie jaki śliczny dzidziuś, rączki, główka, nawet nóżki podkurczone
ja: ok, ok. ale co z akcją serca??
Gin: niech Pani zerknie jak się przeciąga, rusza rączkami, prostuje się i podkurcza.
ja: ok, ok ale czy jest akcja serca??!!
:dry: dopiero sobie uświadomiłam co ja wygaduje...

Ostatnia edycja:
201309261753510016OB.JPG

fotka, nie wiem czy czytelną wybrałam. z prawej strony główka. :)

Załączniki

• 201309261753510016OB.JPG
    201309261753510016OB.JPG
    21,3 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny piekne fotki!! a powiedzcie to z USG dopochwowego czy przez brzuch??:) Jej alez Wam zazdroszcze, ze juz widzialyscie swoje maluszki- ja przezywam katusze i sie zamrtwiam łoo oszalec idzie w oczekiwaniu na wizyte!!

reklama
usg dopochwowe. chociaż pamiętam ze kiedyś w 9tyg zrobił mi przez brzuch i tak samo było widać.
a pamiętacie może w poprzednich ciążach czy te prenatalne w 12 tyg to już przez brzuch? ja nie pamiętam...

Do góry