reklama
applecrumble
Fanka BB :)
Dziewczyny, gratuluję wizyt:-)
Aesthete, śliczny maluch, wszystko już widać
Początkująca, nie przejmuj się, na pewno wszystko będzie dobrze. Zrób dla spokoju betę.
Kurczaczek, odpoczywaj i nie przemęczaj się za bardzo
Aesthete, śliczny maluch, wszystko już widać
Początkująca, nie przejmuj się, na pewno wszystko będzie dobrze. Zrób dla spokoju betę.
Kurczaczek, odpoczywaj i nie przemęczaj się za bardzo
iwonaimaja
aesthete piekna fasolka
Kurczaczek_k
Aesthete - cudne zdjęcie ;-) Idziemy łeb w łeb ;-)
Szuszunia
hej.
i ja po wizycie (nieplanowanej). cos ostatnio mdłości mi przeszły, senna już nie jestem... i przeraziłam się że to powtórka z poronienia zatrzymanego.
poszłam więc do gina, który miał dziś wolny termin i okazało się, że wszystko OK.
dzidziuś ma 22 mm odpowiada dokładnie 8t6d.
się ośmieszyłam w tym gabinecie
całą drogę zastanawiałam się czy jest nadal akcja serca. gdy gin mnie już badał to uprzedziłam że ma od razu mi powiedzieć tak czy nie.
więc rozmowa wyglądała tak:
Gin: niech Pani zerknie jaki śliczny dzidziuś, rączki, główka, nawet nóżki podkurczone
ja: ok, ok. ale co z akcją serca??
Gin: niech Pani zerknie jak się przeciąga, rusza rączkami, prostuje się i podkurcza.
ja: ok, ok ale czy jest akcja serca??!!
dopiero sobie uświadomiłam co ja wygaduje...
i ja po wizycie (nieplanowanej). cos ostatnio mdłości mi przeszły, senna już nie jestem... i przeraziłam się że to powtórka z poronienia zatrzymanego.
poszłam więc do gina, który miał dziś wolny termin i okazało się, że wszystko OK.
dzidziuś ma 22 mm odpowiada dokładnie 8t6d.
się ośmieszyłam w tym gabinecie
całą drogę zastanawiałam się czy jest nadal akcja serca. gdy gin mnie już badał to uprzedziłam że ma od razu mi powiedzieć tak czy nie.
więc rozmowa wyglądała tak:
Gin: niech Pani zerknie jaki śliczny dzidziuś, rączki, główka, nawet nóżki podkurczone
ja: ok, ok. ale co z akcją serca??
Gin: niech Pani zerknie jak się przeciąga, rusza rączkami, prostuje się i podkurcza.
ja: ok, ok ale czy jest akcja serca??!!
dopiero sobie uświadomiłam co ja wygaduje...
Ostatnia edycja:
Dziewczyny piekne fotki!! a powiedzcie to z USG dopochwowego czy przez brzuch?? Jej alez Wam zazdroszcze, ze juz widzialyscie swoje maluszki- ja przezywam katusze i sie zamrtwiam łoo oszalec idzie w oczekiwaniu na wizyte!!
reklama
Podziel się: