reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Lilianna też jest śliczne. Zastanawialiśmy się z mężem (to on je zaproponował) nad obiema wersjami ale ta krótsza lepiej nam pasuje do nazwiska więc tak będzie :-) Te imiona mają dużo fajnych zdrobnień :tak:

Dziewczyny mialam nauczycielke matematyki Pania Lilianne w liceum, ale uczyla mnie tylko rok, bo byla w ciazy a potem siedziala na wychowawczym :D. Byla dosc sympatyczna i bardzo uprzejma.

17.03 ide na usg. Juz nie moge sie doczekaz, az znow zobacze moja coreczke i dowiem sie czy wszystko z nia dobrze :D.

A ja kiedys planowalam, ze jak bede znowu w ciazy i bedzie druga corcia, to wlasnie Lilianna ja nazwe. Bylaby Zuzanna i Lilianna :) Ale wyszedl Igorek :)
Wczoraj mialam wizyte. Dlugo sobie syncia ogladalam :) Ma w tej chwili 1400g i wszystkie parametry o tydzien do przodu niby. Oj mam nadzieje ze nie bedzie taki klocek jak Zuza (4000g i 60cm dluga) :) Szyjka zamknieta 39mm.
Kolejna wizyta 26 marzec na 17 :)
A na zdjeciu dziubek z profilu, piąstka i brzucho. Niewyraznie bo zdjecie z tel.

Załączniki

• 1393580494721.jpg
    1393580494721.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 81
Zapozował jak moja mała :happy: Fajnie mieć takie pamiątki :tak:
Ja muszę się chyba wybrać do innego gina na usg żeby mi podał wagę maluszka. Mój nie chce :wściekła/y: Dziwne to dla mnie :baffled:

reklama
Do góry