reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Lilianna też jest śliczne. Zastanawialiśmy się z mężem (to on je zaproponował) nad obiema wersjami ale ta krótsza lepiej nam pasuje do nazwiska więc tak będzie :-) Te imiona mają dużo fajnych zdrobnień :tak:

Dziewczyny mialam nauczycielke matematyki Pania Lilianne w liceum, ale uczyla mnie tylko rok, bo byla w ciazy a potem siedziala na wychowawczym :D. Byla dosc sympatyczna i bardzo uprzejma.

17.03 ide na usg. Juz nie moge sie doczekaz, az znow zobacze moja coreczke i dowiem sie czy wszystko z nia dobrze :D.

A ja kiedys planowalam, ze jak bede znowu w ciazy i bedzie druga corcia, to wlasnie Lilianna ja nazwe. Bylaby Zuzanna i Lilianna :) Ale wyszedl Igorek :)
Wczoraj mialam wizyte. Dlugo sobie syncia ogladalam :) Ma w tej chwili 1400g i wszystkie parametry o tydzien do przodu niby. Oj mam nadzieje ze nie bedzie taki klocek jak Zuza (4000g i 60cm dluga) :) Szyjka zamknieta 39mm.
Kolejna wizyta 26 marzec na 17 :)
A na zdjeciu dziubek z profilu, piąstka i brzucho. Niewyraznie bo zdjecie z tel.

Załączniki

• 1393580494721.jpg
    1393580494721.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 76
Zapozował jak moja mała :happy: Fajnie mieć takie pamiątki :tak:
Ja muszę się chyba wybrać do innego gina na usg żeby mi podał wagę maluszka. Mój nie chce :wściekła/y: Dziwne to dla mnie :baffled:

reklama
Do góry