reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Natuszka innego nastawienia nie moge miec, bo nic to nie da, musze teraz o Synusia dbac.. Gdybym ja zawinila to moglabym byc na siebie zla, ale tak juz bylo pisane, a to nerka, gdzie z jedna mozna zyc, jesli byloby to np serduszko to byloby gorzej ze mna...
Żylabym z 20 lat temu to pewnie nawet bym sie o tym nie dowiedziala, wiec dobrze ze chociaz wiem, zawsze latwiej i szybciej mozna pomoc jakby co..

my już po wizycie. mały się ruszał bardzo i nie chciał dać się pomierzyć. ma około 20 cm długości i jest większy o około 6 dni. serce, brzuszek itd ok. tylko dwie rzeczy do dalszej obserwacji: żołądek słabo wypełniony i ilość wód płodowych w górnej granicy normy. no i na 100% chłopak.

Ayran ja mam ciagle nadzieje ze jak sie urodzi to jednak minie, torbielowatosc to niefunkcjonujaca nerka, ktora albo zanika, albo sie zmniejsza, albo sie ja usuwa, ale lekarka powiedziala ze z tym sie zyje, mieli tez przypadki gdzie byly dzieciaczki bez jednej nerki i wszystko dobrze..
Kotka witaj w gronie Mam siusiakow :D

reklama
Do góry