reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

Motyl,helka - gratuluje siusiaczkow :-) piekne zdjecia!
OLA glowa do gory, mamy jeszcze tydzien przed nami to zawsze mniej czekania niz tydzien temu :tak::-D
Po badaniu tez bedziesz jeszcze miala czas zeby zrobic zakupy, nie martw sie!
Trzymam kciuki za wszystkie ktore maja badania w tym tygodni :-)

Moje malenstwo na szczescie jest spokojne w nocy ale rodzicow ma spiochow to czego sie spodziewac :-D
Za to w ciagu dnia to mi takie przemarsze urzadza ze az sie boje co bedzie jak sie urodzi :-D
Jak szaleje to wpasnie w dole, kolo pachwin i tuz pod pepkiem wiec wszystko w normie dziewczyny. Ponoc lada moment nasze niunie maja sie dalej przesuwac powyzej pepka, wtedy bedzie jeszcze weselej jak po zebrach bedziemy dostawac.

reklama
moj zdrowy sliczny chlopaczek
hrd3wi.jpg

2a6poib.jpg

hleka2104 prześliczny bobasek :) i jak super już wszystko widać. Gratuluję.
Ja jutro mam wizytkę i wtedy okaże się już na 100 % czy to chłopczyk , czy dziewczynka.

Gratuluje udanych wizyt kochane! moja za tydzien! Juz nie moge sie doczekac

To już jest nas 3, które mają wizytę za tydzień...:-)
Ja się pocieszam, że za tydzień już będę wiedziała kogo noszę pod sercem..oby tylko się Małe nie wypięło na rodziców na wizycie;)
Bluetooth - no fakt - to już "tylko" i aż tydzień, ale lepsze to niżbym miała czekać jeszcze dłużej, bo ja już taka niecierpliwa jestem czy wszystko w porządku tam w środku??

OLA, dasz rade, wiem ze im blizej tym moze trudniej ten tydzien wytrzymac ale zobaczysz jak szybko minie :-D
Ja na szczescie mam jeszcze standardowa kontrolna wizyte u mojej ginki jutro wieczorem wiec juz jutro cos tam podpatrzymy. Jak nie zapomnie to sie napije coli przed pojsciem to moze sie moja niunia tak wykreci ze juz jutro na pewno bedziemy wiedzieli czy na 100% ksiezniczka bedzie czy jednak jej cos w ciagu tego miesiaca miedzy nozkami uroslo ;-)

To już jest nas 3, które mają wizytę za tydzień...:-)
Ja się pocieszam, że za tydzień już będę wiedziała kogo noszę pod sercem..oby tylko się Małe nie wypięło na rodziców na wizycie;)
Bluetooth - no fakt - to już "tylko" i aż tydzień, ale lepsze to niżbym miała czekać jeszcze dłużej, bo ja już taka niecierpliwa jestem czy wszystko w porządku tam w środku??
moja wizyta też za tydzień, szybko zleciało od ostatniej. Będę też czekała na potwierdzenie płci, bo ostatnio chociaż lekarz twierdził że chłopczyk to wcale nie był za bardzo przekonany :-)

Dziewczyny, ratunku! byłam dziś na 3d, po powrocie do domu chciałam odtworzyć płytkę (dvd) i oczywiscie - nie działa. A dokładnie program all player nie czyta plików. W jakim programie ogląda się te filmiki na komputerze??

All Player powinien odtworzyć, spróbuj jeszcze przez Best Player. A może masz w komputerze napęd cd-rom, a nie dvd? Jak tak to wtedy płyta nie pójdzie.

Na napędzi stoi napisane dvd, więc mu zawierzę;-) all player ma problem z kodekami, best playera szybko ściągnęłam, ale chyba jakąś kulawą wersję, bo tez jest error, media player mieli i mieli i coś przetrawić nie może. Jutro sprawdzę na autonomicznym dvd, mam nadzieję, że pojedzie. Szlag by to trafił, a tak się cieszyłam z tej pamiątki, zwłaszcza, że dziś odkryłam, że zgubiłam dwa pierwsze zdjęcia z usg. Jak pech to pech:-(
tak czy siak, dzięki Kacha za pomoc....

reklama
Do góry