reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Monarti super,że wszystko jest ok. U nas też będzie Maja
Iwo może to przyszły pływak czy siatkarz jak łapkami macha tak intensywnie.
Iwo może to przyszły pływak czy siatkarz jak łapkami macha tak intensywnie.
kasiula222
Fanka BB :)
Kinia Montani ja też mam wytypowane Maja , ale mój kręci nosem i jeszcze Zuzia jest brana pod uwagę:-)
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Ja po wizycie wczorajszej usatysfakcjonowana. Szyjka nie zamknęła się, ale po szewku trzyma się tak jak była, więc strachu póki co nie ma. Mam zmniejszoną dawkę leków i jak wszystko będzie dobrze to spokojnie moge czekać 3 tyg do kolejnej wizyty. Nadal jest duża niedokrwistość, więc za tydzień badania do powtórki czy nie spada znowu. Co do D-dimerów muszę też powtórzyć czy nadal zastrzyki przeciwzakrzepowe są konieczne czy póki co będzie można odstawić. Mam lekarzowi mailem wysłać wyniki to napisze mi co i jak. Rozmawiałam z lekarzem o szewku i powiedział, że zdejmie mi wcześniej, a później po tyg mam się u niego stawić na dyżurze na cc, więc też nie jest źle. CC póki co przewidziane na ok 38 tydzień, a jak będzie to wyjdzie w praniu wszystko.
Kasiula będą w takim razie trzy Majki
Kasiula będą w takim razie trzy Majki
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kinia, jeszcze tylko 10 tygodni. Kochana, dasz radę. Leki zmniejszone, to dobrze:*
Iwo, śliczne te Twoje maleństwo :*
Iwo, śliczne te Twoje maleństwo :*
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Kiniu bedzie dobrze Kochana :*
Iwo śliczny maluszek
Pozdrawiamy Cioteczki :*Zobacz załącznik 621481Zobacz załącznik 621482Zobacz załącznik 621483
Iwo śliczny maluszek
Pozdrawiamy Cioteczki :*Zobacz załącznik 621481Zobacz załącznik 621482Zobacz załącznik 621483
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Madziullek, Staś rośnie jak na drożdżach. Śliczności, aż chce się schrupać Buziaki dla małego :* Kochana, wstaw jak możesz suwaczek z wiekiem Stasia. Miło będzie popatrzeć jak malutki szybko rośnie
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Malusiu szybko zleci pewnie ;-)
Madziulek synuś śliczny :-*
Madziulek synuś śliczny :-*