reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyta u lekarza!

Monarti - mój fasolek ma 3,1 cm i pieknie macha łapkami:-D

Załączniki

• 20140410_151716.jpg
    20140410_151716.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Ja po wizycie wczorajszej usatysfakcjonowana. Szyjka nie zamknęła się, ale po szewku trzyma się tak jak była, więc strachu póki co nie ma. Mam zmniejszoną dawkę leków i jak wszystko będzie dobrze to spokojnie moge czekać 3 tyg do kolejnej wizyty. Nadal jest duża niedokrwistość, więc za tydzień badania do powtórki czy nie spada znowu. Co do D-dimerów muszę też powtórzyć czy nadal zastrzyki przeciwzakrzepowe są konieczne czy póki co będzie można odstawić. Mam lekarzowi mailem wysłać wyniki to napisze mi co i jak. Rozmawiałam z lekarzem o szewku i powiedział, że zdejmie mi wcześniej, a później po tyg mam się u niego stawić na dyżurze na cc, więc też nie jest źle. CC póki co przewidziane na ok 38 tydzień, a jak będzie to wyjdzie w praniu wszystko.

Kasiula będą w takim razie trzy Majki :p

Pokazuje maluszka - jak takiego nie kochać??? Identyko młoda: ten sam nosek i odstające uszka. Widać raczki i obie stópki.

Madziullek, Staś rośnie jak na drożdżach. Śliczności, aż chce się schrupać :D Buziaki dla małego :* Kochana, wstaw jak możesz suwaczek z wiekiem Stasia. Miło będzie popatrzeć jak malutki szybko rośnie :)

reklama
Do góry