reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

Elmo, może dziewczyny jeszcze na ten kwiecień mają nadzieję ;) U mnie przygotowania nijak, dalej mam okres, już szósty dzień i końca nie widać. Fortunę na podpaski przepuszczam. Już bym chciała pierwsze wprawki robić, a tu do owulacji jeszcze dobre 2 tygodnie. Mówię Ci, przekleństwo z długimi cyklami.

Neta, a kiedy testujesz? Będziesz nam przecierać szlaki!

reklama
Witam dziewczynki.
Mogę się przyłączyć? W sumie następna owu wypada mi koniec kwietnia początek maja, wiec już się zaliczam do majówek:-)

Zabucha, tez pytanie... Jasne, wbijaj do nas, gramy dalej :) na razie tu jeszcze troche niemrawo, malo nas, ale mam nadzieje, ze sie wkrotce rozkreci.

No widzisz, to sie rozjechalysmy cyklami kompletnie, bo ja w tym okresie spodziewam sie jaja. Mysle, ze bedzie 3 maja, ale zakladam sobie margines bezpieczenistwa +/- 3 dni. Podziwiam cierpliwosc, ze chcesz testowac dopiero w razie spoznionego okresu, ja zawsze pekam wczesniej ;) U mnie 8 dc, wyglada na to, ze okres wreszcie odpuscil, za to mam duzo przezroczystego sluzu. Czy Wy tez tak macie, ze zaraz po ustapieniu @ jest sluz, potem robi sie sucho, a potem pojawia sie sluz plodny? Czy ja jestem jakims wybrykiem natury?

Katherinne my wyjeżdzamy na weekend majowy i postanowiłam, że nie będę testować w hotelu - poczekam cierpliwie, może @ i tak przylezie i problem się rozwiąże.

Dziś coś dziwnego u mnie - nigdy tak nie miałam - przez cały dzień przy podcieraniu się ciemnobrązowy śluz jakby na początek @. Wczoraj test owu dodatni, więc podejrzewam, że to krwawienie okołoowulacyjne, wiem że czasem występuje, ale nigdy nie miałam, dziwne to jakieś....

Neta, czasem tak bywa. Ja w lutym mialam pierwszy raz w zyciu plamienie okoloowulacyjne i pierwszy raz w zyciu klucie jajnika w okolicach owulacji. Dodam, ze pierwszy i ostatni raz. Nie mam pojecia, czemu. Moze kazdy cykl ma prawo byc nieco inny? Nie jestesmy maszynami.

Puk..Puk :) Witam!!! Maj prawie nas dogania...a ja bardzo chciałabym przyłączyć się do Was:) i razem z Wami gonić upragnione 2 kreseczki:) Pozwolicie??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry