reklama
katherinne
Fanka BB :)
No cóż, nic nie poradzę, że jak mi w marcu nie wyszło to następna owulacja dopiero w maju
katherinne
Witaj Agaawa, my sie juz znamy A test robilas? Bo moze jednak masz jajko-niespodzianke i o tym nie wiesz?
No jeszcze mam cień szansy, ale jakoś przekonania nie mam ze sie udało. I żadnych objawów. Wiem, wiem, ze nie musze nic czuć. Zobaczymy 21-ego. Na razie sie nastawiam na nie, żeby sie nie rozczarowac za bardzo, bo ostatnio chyba mi na psychikę nie służą te starania.
Neta81
Witajcie:-)
katherine my się już znamy, chyba się dołączę do tego wątku, co prawda niby mam szansę w kwietniu, ale wydaje mi się, że nic z tego nie będzie więc następne starania będą w maju
Agawa trzymam &&&&& żeby jednak to był kwiecień u Ciebie
Krótko o sobie - mam 32 lata, syna Mateusza (7 i pół roku ma), w listopadzie straciłam ciążę, staram się ponownie od stycznia, niestety bez rezultatu póki co.
Życzę powodzenia nam wszystkim
katherine my się już znamy, chyba się dołączę do tego wątku, co prawda niby mam szansę w kwietniu, ale wydaje mi się, że nic z tego nie będzie więc następne starania będą w maju
Agawa trzymam &&&&& żeby jednak to był kwiecień u Ciebie
Krótko o sobie - mam 32 lata, syna Mateusza (7 i pół roku ma), w listopadzie straciłam ciążę, staram się ponownie od stycznia, niestety bez rezultatu póki co.
Życzę powodzenia nam wszystkim
katherinne
O, Neta, i Ty tutaj? Czemu myślisz, że kwiecień nie wypali? A może jednak? U mnie na pewno nie wypali, zapodpaskowana teraz chodzę, a że owulacja mi się robi teraz w okolicach 20 dc, nie mam szans się na kwiecień załapać.
Dzisiaj tak powiało wiosną, że aż bym chciała gdzieś pojechać i ją chłonąć. Jest cudownie!
Dzisiaj tak powiało wiosną, że aż bym chciała gdzieś pojechać i ją chłonąć. Jest cudownie!
Neta81
katherinne jakoś nie mamy wiele okazji do serduszkowań, do tej pory raz tylko (12 dc). Owu co prawda ok 17 dc więc wszystko przede mną, ale myślę, że ten miesiąc będzie ubogi w starania,więc się nie nastawiam. Oczywiście szansa istnieje zawsze, ale w razie czego zapisałam się na maj, zresztą będę testować już w maju :-)
reklama
Podziel się: