reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witaminy

julcia7777

Aktywna w BB
Witam, proszę o podzielenie się opinią:) Jakie witaminy należy zażywać w ciąży? Mój lekarz zalecił mi zażywanie Pregna Start, Pregna DHA, magnezu. Stosuje jeszcze Laktoferynę i probiotyk. Kawę pije jedna dziennie i dwie słabe herbaty. Z góry dziękuję za odpowiedź

reklama
Różne są szkoły. Na pewno musisz koniecznie brać kwas foliowy w pierwszym trymestrze. Potem to już co człowiek to opinia. Mój lekarz twierdził, że od brania witamin rodzą się wielkie dzieci... może miał rację, bo na przekór jemu brałam i syn miał prawie 4 kg. Do teraz biorę puerie duo, ładne mam po tym włosy:)

Witam, proszę o podzielenie się opinią:) Jakie witaminy należy zażywać w ciąży? Mój lekarz zalecił mi zażywanie Pregna Start, Pregna DHA, magnezu. Stosuje jeszcze Laktoferynę i probiotyk. Kawę pije jedna dziennie i dwie słabe herbaty. Z góry dziękuję za odpowiedź
Sprawdź składy preparatów na blogu " pan tabletka "

Różne są szkoły. Na pewno musisz koniecznie brać kwas foliowy w pierwszym trymestrze. Potem to już co człowiek to opinia. Mój lekarz twierdził, że od brania witamin rodzą się wielkie dzieci... może miał rację, bo na przekór jemu brałam i syn miał prawie 4 kg. Do teraz biorę puerie duo, ładne mam po tym włosy:)
Ja w ciąży brałam cały czas witaminy, nie pominęłam żadnego dnia, a synek urodził się 3kg i 52cm, więc teoria obalona 😁

Brałam na początku pregne chyba. Potem na pewno przerzuciłam się na prenatal Duo, bo była tam odpowiednia dawka folianów i dha.

Ja brałam Pueria Uno podczas starań i do 12 tygodnia, a teraz Prenatal Duo ☺️ Oba preparaty polecone przez gin.

Polecam ranking z pana tabletki

Osobiście przez trzy ciaze Prenatal uno do 12 tyg, a potem wersja duo :)

reklama
Dziękuję:)
Ja w ciąży brałam cały czas witaminy, nie pominęłam żadnego dnia, a synek urodził się 3kg i 52cm, więc teoria obalona 😁

Brałam na początku pregne chyba. Potem na pewno przerzuciłam się na prenatal Duo, bo była tam odpowiednia dawka folianów i dha.
Dziękuję:)

Do góry