reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Witaminy i starania.

Zamiast witamin ja polecałabym najpierw zrobić badania przedewszystkim tsh czy jest odpowiedniej wartości bo jak będzie za wysokie to żadne wit nie pomogą i w ciążę nie zajdziesz, do tego cytlogia ja jeszcze bym sprawdziła usg/ owacja / jajeczkowanie

reklama
Zamiast witamin ja polecałabym najpierw zrobić badania przedewszystkim tsh czy jest odpowiedniej wartości bo jak będzie za wysokie to żadne wit nie pomogą i w ciążę nie zajdziesz, do tego cytlogia ja jeszcze bym sprawdziła usg/ owacja / jajeczkowanie
Tsh jest w normie, badania krwi robię średnio co 3 miesiące.
Wszystkie sprawy ginekologiczne będą załatwione w styczniu :) wiem, że rok to sporo, ale za każdym razem na wizycie u ginekologa wszystko było ok, mam nadzieje ze w styczniu również będzie w porządku :)

Tsh jest w normie, badania krwi robię średnio co 3 miesiące.
Wszystkie sprawy ginekologiczne będą załatwione w styczniu :) wiem, że rok to sporo, ale za każdym razem na wizycie u ginekologa wszystko było ok, mam nadzieje ze w styczniu również będzie w porządku :)
w sensie tsh przy staraniu najlepiej jak jest ponizej wartosci 2
i to warto spradzic na bieżąco bo on sie co mc moze zmieniać
powodzenia

Dziewczyny! Decyzja podjęta… po skończeniu @ staramy się o bobasa :) nie uda mi się w grudniu pójść do lekarza stąd pytanie do was - co kupić, jakie witaminy brać aby ten proces ułatwić? Słyszałam o kwasie foliowym, macie do polecenia jakiś konkrety? Odstawiamy używki całkowicie.
Hej , mi lekarz polecił pregna Start i pregna dha . Do tego actifolin . I kup sobie paski owulacyjne , naprawdę dobrze pokazują kiedy dokładnie masz owulację a nie jakieś kalendarzyki

Do góry