U
użytkownik 188556
Gość
To po co caly czas zakładasz nowe wątki? Skoro juz niby wiesz ze w ciąży nie jesteś?Niepotrzeba...juz wiem że nie jestem a okres byl jaki był bo i upały były i mało jadłam,mało pilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To po co caly czas zakładasz nowe wątki? Skoro juz niby wiesz ze w ciąży nie jesteś?Niepotrzeba...juz wiem że nie jestem a okres byl jaki był bo i upały były i mało jadłam,mało pilam
To po co caly czas zakładasz nowe wątki? Skoro juz niby wiesz ze w ciąży nie jesteś?
Bo może to być chociażby nerwoból a tego na USG nie widać.
Ból piersi po okresie to - jeśli po prostu sobie nie wkręcasz - mogą być zanurzenia hormonalne. Sprawdź hormonya miała którąś z Was ból piersi po okresie??
Ból piersi po okresie to - jeśli po prostu sobie nie wkręcasz - mogą być zanurzenia hormonalne. Sprawdź hormonya miała którąś z Was ból piersi po okresie??
Ból piersi po okresie to - jeśli po prostu sobie nie wkręcasz - mogą być zanurzenia hormonalne. Sprawdź hormony
nie qkrecam sobie
Trudno wierzyc bo najpierw niby ciąża potem kłucie w brzuchu potem ból piersi i co tam jeszcze.... myślę że powinnaś zrobić sobie pełną morfologie potem zrobić rentgen całego ciała A jak nic nie wykryje to podejrzewam hipochondrie- to też się leczy i pisze serio.
Nikt na forum Ci nie pomoże bo nie wierzysz nawet w usg lekarza, więc KIM my jesteśmy żeby Ci mówić co Ci jest.