Witam potrzebuje porady jestem prawdopodobnie w 5 tygodniu ciąży, w czwartek byłam u gin powiedział że na USG widzi tylko mały pęcherzyk kazał zrobić b-hcg od piątku zaczęłam krwawić b-hcg wynosi 860 czy możliwe że jestem w ciąży czy niestety już poroniłam, do poniedziałku zwariuje ;(
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Powtórz betę za 48h. Zazwyczaj krwawienie nie zwiastuje niczego dobrego, ale zdarza się, że krwawienie jest w krwiaka i może to skończyć się dobrze.Witam potrzebuje porady jestem prawdopodobnie w 5 tygodniu ciąży, w czwartek byłam u gin powiedział że na USG widzi tylko mały pęcherzyk kazał zrobić b-hcg od piątku zaczęłam krwawić b-hcg wynosi 860 czy możliwe że jestem w ciąży czy niestety już poroniłam, do poniedziałku zwariuje ;(
U mnie pęcherzyk było widać jak beta wynosiła prawie 2000.
Trzymam kciuki. Wzrost bety powinien wynosić minimum 66%.
Natalia9898
może jedz do szpitala jak zaczęłaś krwawić dadzą dupostan luteinęWitam potrzebuje porady jestem prawdopodobnie w 5 tygodniu ciąży, w czwartek byłam u gin powiedział że na USG widzi tylko mały pęcherzyk kazał zrobić b-hcg od piątku zaczęłam krwawić b-hcg wynosi 860 czy możliwe że jestem w ciąży czy niestety już poroniłam, do poniedziałku zwariuje ;(
Byłam wczoraj wieczorem lekarz w USG nic nie widzi, i kazał powtórzyć badania w poniedziałek. A ja dziś poprostu wariuje że strachu że już będzie za późnomoże jedz do szpitala jak zaczęłaś krwawić dadzą dupostan luteinę
Ola92
Trzeba być dobrej myśli. Stres nie wpłynie na Ciebie teraz dobrze. Trzymam kciuki, daj znać w poniedziałek. <3Byłam wczoraj wieczorem lekarz w USG nic nie widzi, i kazał powtórzyć badania w poniedziałek. A ja dziś poprostu wariuje że strachu że już będzie za późno
Dziękuję napewno się odezwęTrzeba być dobrej myśli. Stres nie wpłynie na Ciebie teraz dobrze. Trzymam kciuki, daj znać w poniedziałek. <3
DziękujęPowtórz betę za 48h. Zazwyczaj krwawienie nie zwiastuje niczego dobrego, ale zdarza się, że krwawienie jest w krwiaka i może to skończyć się dobrze.
U mnie pęcherzyk było widać jak beta wynosiła prawie 2000.
Trzymam kciuki. Wzrost bety powinien wynosić minimum 66%.
A jakie to krwawienie? Bo jeśli ciemno-czerwone lub brązowe to czasami się takie pojawia na początku ciąży i nie musi zwiastować niczego złego. Może tez być oznaką niedomogi lutealnej. Kiedy robiłaś betę? Bierzesz luteinę lub duphaston? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Taka żywa czerwień. Betę robiłam wczoraj. Nie biorę nic. Lekarz kazał powtórzyć badanie w poniedziałek.A jakie to krwawienie? Bo jeśli ciemno-czerwone lub brązowe to czasami się takie pojawia na początku ciąży i nie musi zwiastować niczego złego. Może tez być oznaką niedomogi lutealnej. Kiedy robiłaś betę? Bierzesz luteinę lub duphaston? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
reklama
No to chyba nie pozostaje Ci nic innego jak oszczędzać się i czekać ewentualnie udać się do innego szpitala.Taka żywa czerwień. Betę robiłam wczoraj. Nie biorę nic. Lekarz kazał powtórzyć badanie w poniedziałek.