reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Ja to wiedzialam od razu ze tak bedzie :-) Fredka wiecej wiary w wlasna corcie :-);-) Brawooooooo!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj wogóle nie upomniała się o butelkę. Poleciała do kuchni i przyniosła kubek z wielkim triumfem na twarzy. Ach... nie podejrzewałam, że problem tkwi po mojej stronie:-).

Ola brawo za wspolprace ze smokiem ;-) ! Fredka widac na wszystko mozna znalezc sposob. super, ze tak latwo poszlo.

A tak dla śmiechu powiem że moje dziecko nie lubi trzymać siusiaka :-) wypina się tylko do muszli i mówi że nie może dotykać.. oczywiście dzięki temu mam na okrągło posikane ściany, muszlę itd... :-)
ale już odstawiliśmy pieluchy na 100%.. czasami tylko nad ranem zastaję mokre prześcieradło - ale stosunkowo rzadko

U nas dzis pieknie wolanie...Od kilkju dni co raz lepiej ale wnocy za to zaczela sie moczyc...Na szczescie wpampersa...Ale jak dzis kupacza w nocnik strzelila to zaraz musiala do taty zadzwonic i sie pochwalic...i jeszcze kazala sobie prezent kupic :-D

Informuję, że Miki 4 noc z rzędu nie zesikany:tak:2 razy miał suchą pieluszkę, na trzecią noc stwierdził, że mu nie potrzebna, że tylko założy majtusie i sam sobie wybierze ("sam sobie wybram";-)) i czwarta noc to samo. Mam nadzieję, że tak juz zostanie:-)

Brawo Mikuś:tak:

My dzielnie ćwiczymy podcieranie tyłeczka, tylko Oti popłakuje jak jej paluszki brzydko pachną...och od razu biegnie do umywalki

reklama
Kasia - super:) miki tak trzymać!!!
u nas było - 2 suche, jedna mokra, znów jedna sucha...w miedzyczasie awantura "wszyscy nie noszą pieluchy!!!" - więc spał bez i faktycznie się nie zsikał :) a stresa miaąłm bo akurat do nas przyszedł i nie uśmiechało mi się mieć zlanego materaca ;) no ale powolutku do przodu...

Do góry