reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witaj na świecie. Relacje i gratulacje.

Kochane moje, w koncu moge sie zebrac i opisac wam szczegoly. Stefanek wazyl po porodzie 1970g, mierzy 49cm i przyszedl na swiat o 8:50. Jest kochany i spi na okraglo, choc chcialabym go pobudzic do jedzonka naturalnego. Nie ma jeszcze odruchu ssania wiec w ruch poszla butla, wiadomo..nikt nie ma czasu pomoc.. noc byla straszna i nieprzespana. Ale od rana mnie juz zpionizowali i pozbylam sie dodatkow w postaci cewnikow i wenflonow i synus jest przy mnie :) mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej i szybko w trojeczke bedziemy w domku. Maluszek jest zdrowy i to najwazniejsze. Jak opanuje wklejanie zdjec z komorki to postaram sie podrzucic wam fotke :) buziaki!!!

reklama
Koko - gratulacje! :-) czekamy na fotkę :-) właśnie jak rana? Ciągnie bardzo?

Candy - śliczna Córunia! i ma piękne imię! :-)

Ostatnia edycja:
Koko wspaniale że już dochodzicie do siebie :) jeszcze raz gratulacje dla Was, a już wiesz ile będą was trzymać, mały może wychodzić bez problemu do domu, nie przeciwwskazań?

reklama
Do góry