Asiaxz
Fanka BB :)
Nie podczas kolposkopii pobrał mi wycinki i później konizacjaLekarz Ci wtedy zlecił leczenie jakiś czy co w takiej sytuacji się robi ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie podczas kolposkopii pobrał mi wycinki i później konizacjaLekarz Ci wtedy zlecił leczenie jakiś czy co w takiej sytuacji się robi ?
Dzięki za odpowiedź ale już dobrze u Ciebie ?Nie podczas kolposkopii pobrał mi wycinki i później konizacja
Robiłam ostanio cytologie i wyszedł mi stan zapalny. Teraz zrobiłam płynna z hpv i wynik będzie w styczniuDzięki za odpowiedź ale już dobrze u Ciebie ?
Ja tylko plamilam później zaczęło się krwawienie. Pojechałam na izbe przerażona a to sie okazało że dostałam okresCzesc! Jestem 3 dzień po konizacji chirurgicznej tzw. „Zimnym nożem” - zabieg w znieczuleniu ogólnym, jako tako ból okresowy był tylko po samym zabiegu, później jak i do teraz brak. Dzisiaj zaczal sie bol krzyzowy na okres. Mam dostać 20/21. Pytanie do Was dziewczyny czy długo krwawiłyście? U mnie krwawienie takie jak 1 dzień okresu, chociaz widze, ze sie zmniejsza delikatnie to nie pociesza wizja okresu.
U mnie zawsze krwawienia są obfite, od czasu porodu. Lekarz stwierdził, że jesli nie krwawie mocniej to nie jest niby problem. Jednak stresuje sie. W sobote/niedzielę mam dostać okres, zobaczymy jak to bedzie. Wybiorę się chyba jeszcze w poniedziałek na kontrolę. Ogolnie leżąc jest okej, dopiero po przejściu sie krwawię.Ja tylko plamilam później zaczęło się krwawienie. Pojechałam na izbe przerażona a to sie okazało że dostałam okres
Ja w ogóle nie krwawiłam tylko plamilam. Jak mi się skończył okres to dalej były plamieniaU mnie zawsze krwawienia są obfite, od czasu porodu. Lekarz stwierdził, że jesli nie krwawie mocniej to nie jest niby problem. Jednak stresuje sie. W sobote/niedzielę mam dostać okres, zobaczymy jak to bedzie. Wybiorę się chyba jeszcze w poniedziałek na kontrolę. Ogolnie leżąc jest okej, dopiero po przejściu sie krwawię.
No jak pisałam z dziewczynami to właśnie rożnie mają, jedne plamiły, jedne normalne krwawienie jak przy miesiączce. Szyjka bardzo unerwiona i wiadomo, że wilgoc robi swoje. Lekarz powiedzial, ze poki nie ma krwotoku (a to bym poznała od razu, bólu, goraczki, dreszczy to na spokojnie mam czekac. Kazal brac jeszcze globulki. Niestety umysl ludzki jest postepny, wiec czlowiek czyt i czyta i sie stresuje. Musze odlaczyc internet! Jedna z dziewczyn krwawiła 3 tygodnie, pozniej 4 plamiła, a wszystkio było okej.Ja w ogóle nie krwawiłam tylko plamilam. Jak mi się skończył okres to dalej były plamienia
O wow to bardzo dlugoNo jak pisałam z dziewczynami to właśnie rożnie mają, jedne plamiły, jedne normalne krwawienie jak przy miesiączce. Szyjka bardzo unerwiona i wiadomo, że wilgoc robi swoje. Lekarz powiedzial, ze poki nie ma krwotoku (a to bym poznała od razu, bólu, goraczki, dreszczy to na spokojnie mam czekac. Kazal brac jeszcze globulki. Niestety umysl ludzki jest postepny, wiec czlowiek czyt i czyta i sie stresuje. Musze odlaczyc internet! Jedna z dziewczyn krwawiła 3 tygodnie, pozniej 4 plamiła, a wszystkio było okej.
Chyba nie ma reguły, zdecydowana wiekszosc miala krwawienie takie miesiaczkowe przez tydzien, czy dwa, pozniej plamienia i okres np.O wow to bardzo dlugo