reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Tak teraz czytam forum i większość z was miała pobierane wycinki. Ja nie miałam i lekarz tak, że nie sugerował bo zmiany jak to powiedział są bardzo małe i nie potrzeba dalszej diagnostyki na ten moment.
Całą noc o tym myślałam, że może powinnam mu wręcz kazać pobrać wycinek, zrobić biopsję … Sama już nie wiem
To jest opis badania…

Załączniki

• IMG_1953.png
    IMG_1953.png
    83,9 KB · Wyświetleń: 25
Tak teraz czytam forum i większość z was miała pobierane wycinki. Ja nie miałam i lekarz tak, że nie sugerował bo zmiany jak to powiedział są bardzo małe i nie potrzeba dalszej diagnostyki na ten moment.
Całą noc o tym myślałam, że może powinnam mu wręcz kazać pobrać wycinek, zrobić biopsję … Sama już nie wiem
To jest opis badania…
Ja miałam tak w opisie kolonoskopii wynikało że jest tylko cin 1 i byłam pewna że tak jest a w wycinkach cin 2

Ja miałam tak w opisie kolonoskopii wynikało że jest tylko cin 1 i byłam pewna że tak jest a w wycinkach cin 2
Dlatego wlasnie sie zastanawiam…
Ogolnie czulam sie troche olana przez wszystkich ginekologow bo kaza tylko czesciej sie badac i to kontrolowac. Po nowym roku pewnie polece i zrobie typowanie tego hpv.. Staram sie nie nakrecac ale wiadomo w glowie mi to siedzi caly czas

Dlatego wlasnie sie zastanawiam…
Ogolnie czulam sie troche olana przez wszystkich ginekologow bo kaza tylko czesciej sie badac i to kontrolowac. Po nowym roku pewnie polece i zrobie typowanie tego hpv.. Staram sie nie nakrecac ale wiadomo w glowie mi to siedzi caly czas
Doskonale Cię rozumiem zrób jak najszybciej to hpv

Eh.. czyli szukam dalej przyczyn infekcji.
U mnie lekarka mówi że mi się ten grzyb robi w czasie miesiączki potem go zalecze i na nowo. Chociaż ja podejrzewam że to właśnie szyjka może dawać takie objawy. Takie objawy mogą być od nadżerki. No jestem ciekawa wyniku tej cytologii

reklama
U mnie lekarka mówi że mi się ten grzyb robi w czasie miesiączki potem go zalecze i na nowo. Chociaż ja podejrzewam że to właśnie szyjka może dawać takie objawy. Takie objawy mogą być od nadżerki. No jestem ciekawa wyniku tej cytologii
U mnie posiewy na grzyby i bakterie czyste, biore flucofast co piatek przez pol roku. Chlamydia ujemna, rzesistek ujemny, mykoplasma ujemna. Jedynie urea ale jestem po antybiotyku. I tak od porodu czyli od czerwca… przed ciaza hpv ujemne i cytologia czysta a tez mialam wieczne infekcje. Myslalam, ze mozna to polaczyc ale jak widac to chyba nie wina hpv chociaz juz sama nie wiem. Idzie oszalec…

Do góry