reklama
Yolandelo
Fanka BB :)
Tak teraz czytam forum i większość z was miała pobierane wycinki. Ja nie miałam i lekarz tak, że nie sugerował bo zmiany jak to powiedział są bardzo małe i nie potrzeba dalszej diagnostyki na ten moment.
Całą noc o tym myślałam, że może powinnam mu wręcz kazać pobrać wycinek, zrobić biopsję … Sama już nie wiem
To jest opis badania…
Całą noc o tym myślałam, że może powinnam mu wręcz kazać pobrać wycinek, zrobić biopsję … Sama już nie wiem
To jest opis badania…
Załączniki
Asiaxz
Ja miałam tak w opisie kolonoskopii wynikało że jest tylko cin 1 i byłam pewna że tak jest a w wycinkach cin 2Tak teraz czytam forum i większość z was miała pobierane wycinki. Ja nie miałam i lekarz tak, że nie sugerował bo zmiany jak to powiedział są bardzo małe i nie potrzeba dalszej diagnostyki na ten moment.
To jest opis badania…
Yolandelo
Dlatego wlasnie sie zastanawiam…Ja miałam tak w opisie kolonoskopii wynikało że jest tylko cin 1 i byłam pewna że tak jest a w wycinkach cin 2
Ogolnie czulam sie troche olana przez wszystkich ginekologow bo kaza tylko czesciej sie badac i to kontrolowac. Po nowym roku pewnie polece i zrobie typowanie tego hpv.. Staram sie nie nakrecac ale wiadomo w glowie mi to siedzi caly czas
Asiaxz
Doskonale Cię rozumiem zrób jak najszybciej to hpvDlatego wlasnie sie zastanawiam…
Ogolnie czulam sie troche olana przez wszystkich ginekologow bo kaza tylko czesciej sie badac i to kontrolowac. Po nowym roku pewnie polece i zrobie typowanie tego hpv.. Staram sie nie nakrecac ale wiadomo w glowie mi to siedzi caly czas
Yolandelo
A mialas jakies objawy? Bo rozne opienie kraza po google. Ja akurat mam ciagle infekcje, swedzenia na zewnatrz itp. Ale nie wiem czy szukac dalej przyczyn czy to wina hpvDoskonale Cię rozumiem zrób jak najszybciej to hpv
Asiaxz
Ja też mam ciągle infekcje, swędzenie, pieczenie, upławy ale ogólnie ten cin nie daje objawów. To infekcja powoduje takie objawyA mialas jakies objawy? Bo rozne opienie kraza po google. Ja akurat mam ciagle infekcje, swedzenia na zewnatrz itp. Ale nie wiem czy szukac dalej przyczyn czy to wina hpv
Yolandelo
Eh.. czyli szukam dalej przyczyn infekcji.Ja też mam ciągle infekcje, swędzenie, pieczenie, upławy ale ogólnie ten cin nie daje objawów. To infekcja powoduje takie objawy
Asiaxz
U mnie lekarka mówi że mi się ten grzyb robi w czasie miesiączki potem go zalecze i na nowo. Chociaż ja podejrzewam że to właśnie szyjka może dawać takie objawy. Takie objawy mogą być od nadżerki. No jestem ciekawa wyniku tej cytologiiEh.. czyli szukam dalej przyczyn infekcji.
reklama
Yolandelo
U mnie posiewy na grzyby i bakterie czyste, biore flucofast co piatek przez pol roku. Chlamydia ujemna, rzesistek ujemny, mykoplasma ujemna. Jedynie urea ale jestem po antybiotyku. I tak od porodu czyli od czerwca… przed ciaza hpv ujemne i cytologia czysta a tez mialam wieczne infekcje. Myslalam, ze mozna to polaczyc ale jak widac to chyba nie wina hpv chociaz juz sama nie wiem. Idzie oszalec…U mnie lekarka mówi że mi się ten grzyb robi w czasie miesiączki potem go zalecze i na nowo. Chociaż ja podejrzewam że to właśnie szyjka może dawać takie objawy. Takie objawy mogą być od nadżerki. No jestem ciekawa wyniku tej cytologii
Podziel się: