Hej ja jestem ze SląskaChyba nie ma tu nikogo że Śląska.
Powiedzcie jak to jest z basenami publicznymi i ogolni3 ?jak wyszły wam ciny to unikalyscie basenów czy normalnie korzystałyście?lekarz wspomniał żeby zrezygnować z kąpieli w wannie ,a przejsc na prysznic stąd pytam..
reklama
skowyrna90
Aktywna w BB
CzescHej ja jestem ze Sląska
Też Ci wyszła nieprswidlowa cytologia czy coś?
Ja juz jestem po trzeciej dawce gardasil9Jest tu ktoś ze Śląska?wie może gdzie idzie się zaszczepić i jakie są ceny hm gardiasa ?Bo to chyba trzeba 3 dawki
Nie u mnie bylo to tak ze parter na poczatku znajomosci powiedzial mi ze ma jakas zmiane skorna poszedl na badania wyszlo hpv, z automatu poszlam zrobic tez badanie tez wyszlo , cytologie robilam juz trzeci raz co pol roku wychodzi wszystko ok. Ale u mnie pojawily sie dodatkowo klykciny . A jak bylo u Ciebie ?Czesc
Też Ci wyszła nieprswidlowa cytologia czy coś?
skowyrna90
Aktywna w BB
Ja nie mam objawów skórnych albo nie dostrzegłam ich. Mam wlokniaki na szyi i pod pachą.wyszla mi cytologia cin1 I podejrzenie hpv,kolposkopia tak samo.za pół roku do powtorzzrnia ,łykam wit i ograniczyłam słodkie..Ja juz jestem po trzeciej dawce gardasil9
Nie u mnie bylo to tak ze parter na poczatku znajomosci powiedzial mi ze ma jakas zmiane skorna poszedl na badania wyszlo hpv, z automatu poszlam zrobic tez badanie tez wyszlo , cytologie robilam juz trzeci raz co pol roku wychodzi wszystko ok. Ale u mnie pojawily sie dodatkowo klykciny . A jak bylo u Ciebie ?
Gdzie się szczepilas gardiasem?
Jestem z okolic Rybnika
JaJa nie mam objawów skórnych albo nie dostrzegłam ich. Mam wlokniaki na szyi i pod pachą.wyszla mi cytologia cin1 I podejrzenie hpv,kolposkopia tak samo.za pół roku do powtorzzrnia ,łykam wit i ograniczyłam słodkie..
Gdzie się szczepilas gardiasem?
Jestem z okolic Rybnika
skowyrna90
Aktywna w BB
W jakiejś klinice czy lekarz rodzinny też moz3 zaszczepić?
Stokrotka321
Zaciekawiona BB
Idziesz do internisty. Mowisz że chcesz się zaszczepić na hpv.. on robi z toba"wywiad" tzw kwalifikacja do szczepienia. Daje Ci recepte na szczepionkę.. jak otrzymasz recepte to lecisz do apteki.. jeśli jest to super... jak.nie to trzeba szukać w aptekach lub zamówić. Ja mialam farta bo szczepionka była dostępna w aptece szpitalnej w dobrej cenie. Odrazu zaniosłam.do przychodni obok i wsadzili do lodówki. Na drugi dzien rano umówili mnie na szczepienieW jakiejś klinice czy lekarz rodzinny też moz3 zaszczepić?
Niedługo kolejna dawka.
reklama
skowyrna90
Aktywna w BB
Tak wiem,dzwoniłam ,pytałam.Idziesz do internisty. Mowisz że chcesz się zaszczepić na hpv.. on robi z toba"wywiad" tzw kwalifikacja do szczepienia. Daje Ci recepte na szczepionkę.. jak otrzymasz recepte to lecisz do apteki.. jeśli jest to super... jak.nie to trzeba szukać w aptekach lub zamówić. Ja mialam farta bo szczepionka była dostępna w aptece szpitalnej w dobrej cenie. Odrazu zaniosłam.do przychodni obok i wsadzili do lodówki. Na drugi dzien rano umówili mnie na szczepienie
Niedługo kolejna dawka.
450zl dawka
Podziel się: