reklama
skowyrna90
Zaciekawiona BB
Wyszła mi tez nadzerka . Całe życie słyszę u ginekologa ,że mam nadzerke i taka moja uroda ,a chyba nie powinno jejj być:/Spokojnie i Ciebie jest podejrzenie cin 1 także nie ma pośpiechu. Gdy ktoś ma podejrzenia raka to wtedy robią na cito
Asiaxz
Fanka BB :)
Ja miałam jako nastolatka. Potem mi ginekolog wymrozila a teraz to podejrzewam że mogę miećWyszła mi tez nadzerka . Całe życie słyszę u ginekologa ,że mam nadzerke i taka moja uroda ,a chyba nie powinno jejj być:/
skowyrna90
Zaciekawiona BB
Jak sobi3 radzisz psychicznie z hpv?Ja miałam jako nastolatka. Potem mi ginekolog wymrozila a teraz to podejrzewam że mogę mieć
Ja jeszcze nie mam wyników, ale lekarz po kolposkopii stwierdził, że jest infekcja nią I że będzie też cin1 .
I od tej pory już nic nie jest takie samo
Utraciłam radość, pilnuje sie żeby jakoś domowniow nie zarazić,straszne to
Asiaxz
Tak jak Ci mówiłam jak miałas zarazić to już dawno zaraziłas. Poza tym hpv jest tak powszechny że prawie każdy prędzej czy później się zarazi gruby to mieć silny organizm żeby go zwalczył. Na codzien po prostu żyje. W tym roku kończę studia, awans zawodowy i biorę ślub. Też byłam załamana ale pomyślałam że szkoda życia.
skowyrna90
Zaciekawiona BB
Miło czytać takie coś:Tak jak Ci mówiłam jak miałas zarazić to już dawno zaraziłas. Poza tym hpv jest tak powszechny że prawie każdy prędzej czy później się zarazi gruby to mieć silny organizm żeby go zwalczył. Na codzien po prostu żyje. W tym roku kończę studia, awans zawodowy i biorę ślub. Też byłam załamana ale pomyślałam że szkoda życia.
Kiedy u Ciebie był pierwszy cin1?
Asiaxz
Po drugiej dawce na covid. Zrobiłam cytologię i ginekolog powiedziała że wynik jest zły ale za pół roku do powtórki. Pozniej zaszłam w ciąże i kolejna cytologia wynik Ascus i skierowanie na kolposkopie. Lekarz mówił że po wyglądzie jest cin 1 nadal a wycinkach wyszło cin 2. I taki stan się utrzymał aż do konizacjiMiło czytać takie coś:
Kiedy u Ciebie był pierwszy cin1?
skowyrna90
Zaciekawiona BB
Przeraża mnie koniazja... i ogólnie szpitale, jakieś zabiegi.. byłam 2 razy rodząc i ttrauma zostajePo drugiej dawce na covid. Zrobiłam cytologię i ginekolog powiedziała że wynik jest zły ale za pół roku do powtórki. Pozniej zaszłam w ciąże i kolejna cytologia wynik Ascus i skierowanie na kolposkopie. Lekarz mówił że po wyglądzie jest cin 1 nadal a wycinkach wyszło cin 2. I taki stan się utrzymał aż do konizacji
Asiaxz
U mnie najgorsze są znieczulenia po miejscowym i po ogólnym wymiotujePrzeraża mnie koniazja... i ogólnie szpitale, jakieś zabiegi.. byłam 2 razy rodząc i ttrauma zostaje
reklama
skowyrna90
Zaciekawiona BB
Myślisz, ze szczepienie na covid coś się przyczyniło do tego ?Ja też się szczepiłam, ale to było z 2lata temu i jedna dawkę przyjęłam, cytologie robiłam co rok i była ok aż do listopada tego roku. Szok okropny myślałam, że to formalność jak zwykle..U mnie najgorsze są znieczulenia po miejscowym i po ogólnym wymiotuje
Czyli po pierwszym złym wyniku nie robiłaś od razu kolposkopii tylko czekałaś pół roku?
Mi po lsil ,cin1 kazali od razu kolposkopie zrobić
Podziel się: