reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
wiadomość od suzi:
Jestem z małym od wczoraj w szpitalu.Podejrzenie zatrucia tlenkiem węgla.
Nie mam już siły!proszę o kciuki
Jestem z małym od wczoraj w szpitalu.Podejrzenie zatrucia tlenkiem węgla.
Nie mam już siły!proszę o kciuki
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dostałam sms od suzi :
Od wczoraj jestem z alim w szpitalu.Trafił z podejrzeniem Posocznicy.(ogolnie mówiąc SEPSA )
PROSZĘ O MODLITWE I KCIUKI!!!!
Od wczoraj jestem z alim w szpitalu.Trafił z podejrzeniem Posocznicy.(ogolnie mówiąc SEPSA )
PROSZĘ O MODLITWE I KCIUKI!!!!
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny dostałam sms od suzi1 błagam was o modlitwe na Alusia!!!!
treść smsa:
Stan Aliego pogorszył się.Dostał kolejny antybiotyk,kroplówki.4razy na dobe podłączany ma tlen.
treść smsa:
Stan Aliego pogorszył się.Dostał kolejny antybiotyk,kroplówki.4razy na dobe podłączany ma tlen.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Suzi wysłała wczoraj do mnie mms-a ze zdjęciem Alusia...powiem jedno SERCE MNIE ZABOLAŁO !!!!
Odpisałam jej i zapytałam co mówią lekarze???
odpisała:
Jest poprawa po wlewach.Tzn po tym jak maszyna podaje mu silny antybiotyk.Trwa to ok godziny.Do tego ma jeszcze 2 antybiotyki dożylnie,sterydy i kroplówki.Ja wierzę mocno ,że się poprawi! Innej opcji nie dopuszczam do myśli.Jutro mają być kolejne wyniki.A przyczyną tego wszystkiego był na 90% refluks.Tak załatwili go lekarze przez te wszystkie pobyty w tamtym szpitalu,bo teraz jest w innym mieście.
DZIEWCZYNY DALEJ MODLITWA ZA ALUSIA!!! MUSIMY ICH WSPIERAĆ !!! JUZ TYLE PRZESZLI ;(
Odpisałam jej i zapytałam co mówią lekarze???
odpisała:
Jest poprawa po wlewach.Tzn po tym jak maszyna podaje mu silny antybiotyk.Trwa to ok godziny.Do tego ma jeszcze 2 antybiotyki dożylnie,sterydy i kroplówki.Ja wierzę mocno ,że się poprawi! Innej opcji nie dopuszczam do myśli.Jutro mają być kolejne wyniki.A przyczyną tego wszystkiego był na 90% refluks.Tak załatwili go lekarze przez te wszystkie pobyty w tamtym szpitalu,bo teraz jest w innym mieście.
DZIEWCZYNY DALEJ MODLITWA ZA ALUSIA!!! MUSIMY ICH WSPIERAĆ !!! JUZ TYLE PRZESZLI ;(
Podziel się: