reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wieści ze szpitala (bez komentarzy ).

reklama
reklama
Suzi wysłała wczoraj do mnie mms-a ze zdjęciem Alusia...powiem jedno SERCE MNIE ZABOLAŁO !!!!

Odpisałam jej i zapytałam co mówią lekarze???
odpisała:

Jest poprawa po wlewach.Tzn po tym jak maszyna podaje mu silny antybiotyk.Trwa to ok godziny.Do tego ma jeszcze 2 antybiotyki dożylnie,sterydy i kroplówki.Ja wierzę mocno ,że się poprawi! Innej opcji nie dopuszczam do myśli.Jutro mają być kolejne wyniki.A przyczyną tego wszystkiego był na 90% refluks.Tak załatwili go lekarze przez te wszystkie pobyty w tamtym szpitalu,bo teraz jest w innym mieście.

DZIEWCZYNY DALEJ MODLITWA ZA ALUSIA!!! MUSIMY ICH WSPIERAĆ !!! JUZ TYLE PRZESZLI ;(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry