reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Co sadziecie o tych rzeczach mam zamiar to kupic ale czekam na opinie
MOOLINO KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3W1 SUPER (1790041656) - Aukcje internetowe Allegro
TERMOMETR BEZDOTYKOWY ELEKTRONICZNY BABY ONO NOWY (1794434224) - Aukcje internetowe Allegro lub
SZYBKI BEZDOTYKOWY TERMOMETR BREMED 1500 TYLKO 1s. (1791466554) - Aukcje internetowe Allegro

A w tych butkach to sie prawie zakochalam
PUMA cudne buciki r.19 !!! NOWE (1802502982) - Aukcje internetowe Allegro

Poza tym myslałam cos o pomocy w raczkowaniu np *s* Smily UCIEKAJĄCY żółw UCZY CHODZIĆ Nowość (1790187845) - Aukcje internetowe Allegro i cos z takich rzeczy Maskotki Uczniaczki - Aukcje internetowe Allegro

Opinie mile widziane

Acha a na jesien szukac lepiej kombinezonikow dla malej czy kurteczek ??? No i czy butki tez kupowac np do wozeczka , choc mala jeszcze nie chodzi ??

reklama
GosiaLew dzieki za slowa otuchy . tez daje jej codziennie zawsze cos by sie jakos przyzwyczaila i sukcesem dla mnie jest jak dwie lyzeczki zje

Nic ja znikam spac bo zapewne w nocy kilka pobudek mnie czeka Dobranoc no i do jutra:-)

Gosiu, zbyt wiele to On nowości nie dostaje:no:
do tej pory cały czas była marchewka + coś:tak:
no i owoce:-)

Ja wiem, że nikomu źle się nie życzy, ale czasami jak pokazują w wiadomościach baby, które zabiły swoje dzieci czy pedofilów, to może obróci to się kiedyś przeciwko mnie, ale im zyczyłabym jak najgorzej...

Mykam lulać. pa Babeczki :*

Carri - butki do wózka pewnie sie przydadzą, zeby w nóżki nie było zimno.
CO do termometra warto zainwestować. Ja mam ten i polecam
Termometr elektroniczny Microlife NC 100 - sklep firmowy Microlife
Krzesełko wygląda fajnie. Ja mam chicco poly i osobiscie jestem zadowolona. Ale ostatnio stwierdziłam ze wystarczyłoby zwykle z ikei. Tylko dzeć musi dobrze siedzieć.
A kombinezon czy kurtka. Ja kupuje i to i to. Kombinezon do biegania po dworzu a kurtka na zapas i do samochodu.

Carri butki fajne, też muszę jakieś Kubie kupić. Krzesełko też jest fajne, dodałam do obserwowanych i się sama zastanowie nad takim. A co do jedzenia to oby Madzia zaczęł jeść wiecej, byle nie zmuszać, nic na siłę. Chociaż niestety i zdarzają się dzieci niejadki.

Cześć, póki co witam się :-)

Kolana mnie bolą/kręcą - widać starość mnie dopadła ;-)
Wczoraj spotkałam się popracy z kumpelą, poszłyśmy na lody do Grycana - o ludy jak mi tego trzeba było!!

Ewelinko, mam nadzieję, że zbierasz się w sobie i siły do walki rosną w Tobie!

Ewelinko trzymaj się Kochana. Dla siebie, dla swojej drugiej połowy, dla nas, ale przede wszystkim dla swojego Maluszka! Będzie dobrze. Choć teraz pewnie ciężko Ci w to uwierzyć. Przesyłam z Emi moc pozytywnych fluidów!!! Pisz Kochana jak tylko będziesz miała ochotę.

Carri ja do raczkowania miałam kulę, która wydawała różne dźwięki i toczyła się w różnych kierunkach, ale nie pomogła w nauce raczkowania. Emi ją kula z zapamiętaniem, włącza wszystkie dźwięki, ale nigdy za nią nie raczkowała. A za zwykłą piłką tak :-)

A co do uczniaczków. Ja wylicytowałam szczeniaczka-uczniaczka jakiś czas temu i daliśmy go Emce na urodzinki. Bardzo Jej się podoba. Zwłaszcza naciskanie serduszka. A jak piesek śpiewa to patrzy na niego zahipnotyzowana i buja się z boku na bok.

Kasikz rozwaliłaś mnie z tymi lodami :-)

Zdjęcie Poli przy piramidce jest?

Od wczoraj łykam folik. W nocy były seksy. Ciekawe ile nam się uda tak bezkarnie wyskakiwać. Póki co stosowaliśmy tą metodę 4 miesiące w 2009 i nic się nie działo.

Ogólnie zaś jestem padnięta, bo Emi miała ciężką noc. O 1:30 się obudziła i do 3 z minutami nie chciała spać. Potem jak już zasnęła to miała złe sny, bo płakała śpiąc, więc Ją uspokajałam. Ledwo widzę na oczy...

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-)

Ewelinko trzymam kciuki za Ciebie.

carri no mi sie tez takie buciatka podobaja:-)

Kurcze tak was czytajac przypomnialam sobie,ze niestety nie widzialam raczkujacej Julii bo ominelismy jakos to...

Ps.Zamowilm zaproszenia na allegro na urodzinki(pozniej jak mi sie uda wstawie projekt co mi przyslali)

Buziaki

reklama
Witam

Kuba właśnie delektował się kaszką ja go karmiłam, wydawał takie śmieszne dźwięki ala mniam mniam :-D
Co do nocy to Kuba spał jak kamień do 6 rano. Jak go położyłam po 19 kilka minut to usnął od razu (nie spał od 14) i nawet się nie wiercił i nie szukał smoczka w nocy). Ubrałam go tej nocy w body z długim rękawem i półśpiochy, bo do tej pory spał w rampersie i skarpetkach ale skubaniec się odkrywa w nocy a już jakoś chłodniejsze noce są, bo ja to przykryta śpię cała.

She nam z wyskakiwaniem udawało się długo.

Just no to fajnie, że odpoczęłaś psychicznie, mi też trzeba takiego wyjścia.

Do góry