Agnieszkaala do neurologaidziemy w spr tej asymetri i obniżonego napięcia.mały ma 3msc i nie trzyma sam głowy.dużo leżynabrzuszku i nic:-(układam mu zabawki przed nim,mówię i nic.jeśli lekko uniesie to na 2,3sekundy tylko.w dodatq głowe ma skierowaną tylko w pr stronę.za nic w świecie nie potrafi obrócić jej na wprost ani też żeby patrzeć na lewo:-(przy próbie podnoszenia do siadu głowa zwisa z tyłu:-(już dwóch lekarzy kazało mi to skonsultować z neurologiem.boję się co tam się okaże.teraz w nd mamy drugą lekcje rechab,bo 3nam przepadły z powodu chorowania małego.co do migdałków.ja mam 3 i moja mama mojego dzieciństwa dobrze nie wspomina.msc w msc angina,zapalenie krtani i tak ciągle.nie zgodziła się na zabieg,bo miała uraz do naszego szpitala,oddziału dziecięcegona którym zmarła moja siostra z zespołem downa.teraz gdy zachoruje to w momencie mam szyję jak bym miała świnkę tak mnie wywala.odrazu antybiotyk i gorączka.męczę się zawsze okrutnie.
Kobietko nie mogęsięprzyzwyczaićdo twojego nowego nicku;-).chłopcy lubiąbyć noszeni na rączkach.coś o tym wiem.Ala taka nie była.brałam ją na ręce tylko do karmienia lub gdy coś ją bolało tak to leżała sobie w leżaczku,łóżeczku,a Jaś to masakra.mało co chce leżeć na macie,a jak juź wezmę go na ręce to też musi być dobra pozycja
.i zdecydowanie lepiej mu jest gdy noszą go kobiety;-).wystarczy go położyć to się zacznie.ale na dworzu jest spokojny.śpi i nic go nie interesuje
Małgoniu witaj:-*.super,że tu zajrzałaś.współczuję samopnmczucia,ale już niedługo i utulisz skarba.kołderka i podusia tak ok roku,bo wcześniej nie potrzebne.ja Jasia kokonuję w jego ulubiony kocyk.materacmam zwykły,laktator miałam ręczny aventa,a butelki to zależy.jeśli dziecko ma tendencję do kolek to i antykolkowa butelka nic nie da.Ala miała dr.brownsa i miała kolki 6msc.Jas też ją miał,ale smoczek mu nie odpowiadał w niej,teraz ma Lovi i kolki teżma.nie ma niestety złotego środka.
Nisiao,lil,emka?
A moja córa dziś sama po raz pierwszy zrobiła kupkęna kibelek;-).do tej pory sikała tylko na nocnik lub sedes,a kupa lądowała w majteczkach,ale dziś poraz pierwszy zawołała sama gdy Jasia kąpałam