reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Emka dlatego najlepsze sa czopki. Syropy maja to do siebie ze sa slodkie i geste i dzieci czesto sie zachlystujabsyropami.
Nikt nie lubi nic do tylka ale to jest moment i zapomni.
A pepuszek psikaj octaniseptem.
Ale wam przyszlo dacie radę :)

reklama
emcia jak Ci jeszcze mogę doradzić. Mi Oliwka też nic nie chciała jak miała czrwone gardełko. do tego temp i bałam się, że mi się odwodni. Pediatra kazała mi dawać na zmianę słone paluszki i kilka łyków dobrze posłodzonej herbaty. Bo Oliwka, żadnych preparatów nawadniających nie wypiła.

emka,a w jakim mieście mieszkasz? są u was komisy dla dzieci? my właśnie wczoraj dostaliśmy od koleżanki buteleczkę do podawania leków.rewelacja.jest taka tyci,dosłownie z 5-10ml się tam mieści,ale ma smoczek,normalna butelka i Jaś normalnie wciąga całą dawkę leku,a wczesniej podawałam strzykawką to mu bokami wylatywało...a co wam powiedzieli w szpitalu z tym pępkiem? że od czego to? co do nie przespanej nocy to witaj w klubie...ja też dziś nie spałam i to nie pierwszą noc...Jaśka męczy brzuszek..ehh...a mąż chory więc nie pomozę...

Dziewczyny ona nawet mleko wybrzydzila,tyle co rano wypila. Jak tylko cos jej zblizam do ust to je na maksa zaciska. zaraz obejrze ta buteleczke.

My bylismy tylko na pomocy doraznej,nie na ip. Pepek czerwony i ma na to masc z antybiotykiem. gorzej z ta buzia i gardlem,choc nie pozwala sobie tam zajrzec. Ryki mam od rana,biedna.

reklama
Do góry