Amelka jest rozkoszna
a w okularach wygląda jak Top Model
Ewelinko to trzymam kciuki żebyś się nie przeterminowała i żeby poród nastąpił na dniach, bo mąż się pozbędzie całych paznokci
A z wagą widać taka twoja uroda, mi teraz też waga się zatrzymała, możliwe ze przez te gorąca, bo człowiek wypaca wodę i mniej je, bo nawet się nie ma ochoty. Co do szpitala to nie dziwię ci się, bo po co leżeć na zapas, jak ma się rozkulać to najlepiej poza szpitalem, bo w szpitalu to tylko schiza się idzie nabawić. Daj nam znać jak po usg i ktg?
Agniesia a u ciebie coś się ruszyło, czy nadal brak objawów??
a po weekendzie średnio, bo w sobotę mieliśmy mieć grilla ale od 16 tak się rozlało, że musieliśmy zlani deszczem zrezygnować, może cie sobie wyobrazić jak zła byłam, bo nastawiłam się na tego grilla, że hej. A wczoraj jeździliśmy z teściówką za lampami do sypialni, żeby mieć ją szybko z głowy, pod koniec dnia brzuch mi tak dawał do wiwatu, że zmuszona byłam zarzucić sobie nospę, bo spać nie umiałam. No a dziś kończymy 17tc i zaczynamy 18tc.
A tak w ogóle dziewczynki, ostatnio zamawiałam przez allegro sukienkę, bo wybieraliśmy się na urodziny i chciałam jakoś zaszaleć, wyobraźcie sobie zamówiłam sukienkę 11 maja i tego dnia wpłaciłam pieniążki na konto tego użytkownika, wyobraźcie sobie do tej pory nie przyszła, a allegrowiczka stwierdziła w odpowiedzi na mojego maila ponaglającego, ze jeszcze ma czas żeby wysłać. No czujecie to?? Wrzucam link i oczywiście nie polecam:
MEGA Promocja Mała czarna na każdą okazję 7 Kol (1584977918) - Aukcje internetowe Allegro