reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Co Mysza już urodziła?

Olu- dziwne to wszystko...

Maciusia urodziłam dokładnie w 25t3d ciązy a w ich dokumentacji jest, że to był 24...

Po prostu brak słów...

Zmieniając temat, wczoraj poraz kolejny zostałam ciocią :))
Niestety Maluszka na razie nie zobaczę, bo szwagierka spory kawałek mieszka od nas...

reklama
tak dziewczynki dzis o 9:19 na swiat przyszedl Szymonek , jak to Mysza napisala 52 cm Milosci i 2940 Szczescia a oto i Szymonek:)))) 20101026631.jpg

pisze dopiero teraz bo moje szczescie ma caly dzien kolke i zyc nie daje

Ostatnia edycja:
Olu, odebrałam i odpisałam
Lucy, co tak jak grom z jasnego nieba gratulacje???my tu nic nie wiemy!!!!!ale skoro piszesz:)
Myszko BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!witamy na świecie kolejne dziecię do rozpieszczania!!!!!!!
mam nadzieję, że oboje czujecie się dobrze i szybciutko do nas wpadniecie:)ściskam!!!!
z miny Szymka wynika ze chyba zadowolony ze spotkania z mama po tej stronie:)

Ostatnia edycja:
Ja dziś krótko (wybaczice):

Daaa gratulacje! Dużo całusów dla Darii. Czekamy na zdjęcia :-)

Mysza również gratuluję. Ucałowania dla Szymonka...

To która następna?? :-)

reklama
Do góry