martusionek te bole powinny Ci niedlugo przejsc. ja tez tak mialam ze od 24-26 tyg caly czas lezalam bo nie bylam w stanie chodzic i siedziec tak mnie bolal kregoslup i do tego brzuch twardznial okrutnie i bylam w stresie ze zeswiruje z takim stanem do konca ciazy a po 26 tyg jak reka odjal, wiec u Ciebie pewnie tez tak bedzie. teraz po prostu jest dla kregoslupa duze przeciaenie bo brzuch zaczyna byc coraz wiekszy
Mysza co do tych schiz to tak przed porodem )) ja tez zaczelam sie tak z trzy tyg wczesniej czuc. pewnie hormony juz sie rozszalaly)
Asiu sliczna ta Twoja Emilka)))))
Agatko no dokladnie o to jej chodzilo zeby bilirubina spadala. co do tego jedzenia to ja pewnie tez Milosza zaczne od 3 miesiaca dokarmiac czyms konkretniejszym bo na razie to jest caly czas glodny moj Maly Glod
Mysza co do tych schiz to tak przed porodem )) ja tez zaczelam sie tak z trzy tyg wczesniej czuc. pewnie hormony juz sie rozszalaly)
Asiu sliczna ta Twoja Emilka)))))
Agatko no dokladnie o to jej chodzilo zeby bilirubina spadala. co do tego jedzenia to ja pewnie tez Milosza zaczne od 3 miesiaca dokarmiac czyms konkretniejszym bo na razie to jest caly czas glodny moj Maly Glod