reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Dziewczyny a podpowiedzcie czy liczenie ruchów na moim etapie już jest takie ważne ?
Chodzi mi o opis pod suwaczkiem...ale lekarz mi tego nie zalecił. Liczyłyście ?

No wlasnie agatko suwak leci.myslalam ,ze im dalej tym łatwiej a mi glupoty do glowy przychodzą.M to juz wczoraj sie ostro wkurzyl,ze jak maly sie nie rusza to ja wariuję.a jak rusza się dużo to też.ale mam nadzieje,ze to chwilowa moja glupota byla i juz sie nie powtorzy;)bo juz majty zaczęłam obserwowac i stwierzilam ze sa wilgotne.i ze troche sluzu a wczesniej nie bylo.i w ogole wkrecilam sobie,ze to moze wody itd.az wstyd.ale juz sie ogarnęłam:) i ciesze niuniem

Wiolka,Karocia arytkuł o jodzie i tarczycy znalazlam czytając ten o karmieniu cycem.Warunki zdrowej ciąży według lekarzy - Kobieta - Serwis dla kobiet - WP.PL

Mysza nic się nie zaplącze:) a dzikie harce w brzuszku są super i delektujmy się nimi, bo czas na pewno poleci teraz szybciej:)i nim sie obejrzymy bedziemy cycowac:)

Agatko to ja i Emi czekamy na wieści w sobotę rano! Och... Ale by było fajnie jakby były 2 krechy :-)

Mysza ja nie liczyłam. Gin też mnie do tego nie namawiał.

Umyłam łazienkę i zaraz mi kręgosłup nosem wyjdzie... A jeszcze wc zostało. Bleh... Skąd Lill brałaś na to siły?

Ola** no a gdzie mam być? KTG dopiero w niedzielę :-)

Agatko jak oszalałam?! A kto pisał, że wygląda tak pięknie jak w ostatniej ciąży? Ja?!

Ja wyglądam aktualnie okropnie. Nogi jak kolosy, ręce mi drętwieją już od przegubów po czubki palców, palce u rąk mam jak serdelki. I do tego jest gorąco. Okropieństwo.

Wszystko mi z rąk leci. Niczego sama nie ukroję. Wtyczki z kontaktu nie wyjmę. Kompletna załamka...

Trochę gimnastyki ze szmatą i ból jak na @ przylazł. Muszę zbastować...

Ostatnia edycja:
Witam się i ja

Niedawno skończyłam czyścić prysznic i normalnie tak się zmachałam, że potem musiałam się umyć i ja. Teraz to nawet schylić się nie mogę tak mnie kręgosłup boli.

Zaraz będę miała gości, muszę odpocząć.

Agata ja od farmy ostatnio odpoczywam, jakoś nie mam weny tam siedzieć.

Jezu, ten upał i ta duchota mnie zaraz zabije. Musiałam sprzątanie wc zamienić na lżejsze porządki, bo inaczej bym padła. A ponoć weekend ma być strasznie gorący. Chyba się zabunkruję w domu...

reklama
Witam, ja dziś szukam pomysłu na obiad, bo już mi chyba nic nie smakuje:-p
she, ja tez uważam, że klaps to nic złego, sama je dostawałam jak byłam mała i nie mam z tego powodu traumatycznych przeżyć.
Martusionek, trzymam kciuki za wizytę:-)
Karolcia, odrzuć czarne myśli. Masz dzidzię w brzuszku i ona tam zostanie do :tak:kwietnia

Do góry