reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ewela pensetą bym nie radziła bo mozna urwać.
najlepiej wykręcić go palcem przeciwnie do ruchu wskazówek zegara. delikatnie i jak tak go się kręci to wyłazi cały

Dzięki Kaira!!! już mi lepiej .zaraz idę na cmentarz.10miesięcy:(
She głosńo jak to na weselichu ale przeżyłam. poszłam w końcu w sukeince wygodnej choc za krótkiej na moje aktualne nogi,ale olałam to,w końcu jestem w ciąży:)

Ola81 no jest brzusio :),a wy jak się czujecie?

Ola a dziękuję czujemy sie bardzo dobrze. Dziś młody od rana bardzo ruchliwy i coraz silniejszy. We wtorek mam wizytę więc zobaczymy ile waży :-) A co u Was?

ola81 no ladny juz masz brzuszek:tak:
ola no i dobrze ze olałaś i poszlas w wygodnej sukience. ja na oststnim weselu tez bylam w wygodnej a niekoniecznie weselnej:)
Lili no wracaj juz bo stesknilysmy sie tu za Toba:tak:
aniolki trzymam kciuki za jutrzejsza operacje, szybko do nas wracaj w pelni sil:happy:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki.
U nas padalo,ale wlasnie sie wypogodzilo.
Julencja sobie smacznie spi:-)

Agatko na zabki podobno sa zelle chlodzace itp,ale nam lekarka powiedziala,ze nie poleca bo dziala to na krotki czas.

Julencja na szczescie zabkowanie przechodzi dobrze(ma juz cztery zabki).

Mam nadzieje,ze Alicja nie bedzie dlugo sie meczyla i dalej bedzie juz lepiej.

Milego popoludnia:-)

Ola a dziękuję czujemy sie bardzo dobrze. Dziś młody od rana bardzo ruchliwy i coraz silniejszy. We wtorek mam wizytę więc zobaczymy ile waży :-) A co u Was?

Mój dokazywał przewczoraj wieczorowo nocną porą też jakoś bardziej:)
rosną nam te brzdące:) a tak to delikatnie raczej przypomina ,że jest:)
ja mam wizytę we wtorek lub w środę,jutro zadzwonię to się umówię.ale raczej bez usg.ciekawe ile waży Twój niunio, bo powinni podobnie w miare chociaż:)

Ja już lepiej dziś mija 10miesiecy odkąd nie mam dziewczynek w brzuszku,Gdyby przyszły na świat w terminie miałyby pół roczku.popłakałam na cmentarzu i już mi troszkę lepiej,żyję dalej a Juluś bardzo pomaga mi koić choć troszkę ten ból

LIli Kasikz wracajcie do nas!:)
She jak tam?
lucy no dokładnie tak,założyłam wygodną i nie weselną:) w sumie tak jak Gosia mi mówiła,że na kobiety w ciąży patrzy się jak na kobiety w ciąży,a nie ocenia pod wzglęsem atrakcyjności,poza tym nawet jeśli to co mnie to obchodzi,w ogóle nie wiem czemu tak się tym przejełam

Ostatnia edycja:
dziewczynki...przypominam sie o kciuki na jutro...beda mi baaardzo potrzebne..bo nie ukrywam ze dzis dopadl mnie lekki stresik przed jutrzejsza operacja :|
buziaczki :*
odezwe sie jak wroce :)

Aniołki kciuki bardzo mocno zaciśnięte. wracaj szybko do nas. Klusek jest silny i wytrzyma więc spokojnie,a masz tel do kogoś żeby dac znać??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry