reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kaira :) ja od ponad 4 lat mieszjam na os.Paderewskiego, a wczesniej w Ligocie :) tam nadal mieszkaja i moi i meza rodzice.
Tej pani dr nie znam.

kobietko - gratulacje! wow i to już 11 tydzień, pięknie:-)
kaira - a czemu fenoterol wycofali? to jakoś od tego roku? w zeszłym roku od koleżanek biorących ten specyfik nie słyszałam żeby dostały coś innego.
ewelina - ale zleciało, prawie 2 lata, ja się starzeję czy Tobie dzieci tak szybko rosną?
Pozdrowienia dla wszystkich z mało zimowego Krakowa :shocked2::eek::-)

hej ja wczoraj byłam na wizycie na nfz u drugiego gina , ogólnie powiedział ,że wszystko ok usg nie miałam tylko ręką zbadał i przepisał furagin skonsultowałam wyniki z prywatnym ginem i okazało się ,że furaginu mam nie brać bo nie ma bakterii ani leukocytów , glukoza podwyższona, białko i ciała ketonowe , powiedział ,żebym powtórzyła wynik i przyszła do niego bo mu nie pasuje coś dlatego ,że nie dawno mocz robiłam i było ok ,a teraz musieli coś pokręcić bo cukier w z krwi mam w normie i nie możliwe aby w moczu się pojawił.

Mam pytanie czy zdarzyło Wam się ,że podczas wymiotów jak to bywa w ciąży pojawiło się coś czerwonego ???zjadłam kilka pierogów ruskich bez czerwonych dodatków , jedynie wczoraj parówki z ketchupem jadłam , a dziś po tych pierogach pod koniec zwracania jakby czerwona ślina się pojawiła resztę wyplułam do zlewu tego czerwonego możliwe ,że np codzienne wymioty drażnią gardło i stąd może być krew???czy to z żołądka... nie boli mnie żołądek no i się wystraszyłam tego czegoś czerwonego , jak się powtórzy to chyba pójdę do lekarza.... boję się ,że coś nie tak znowu ...

Edit : znowu zwracałam już bez tego czegoś czerwonego , może to jakieś podrażnienie było , będę obserwować nadal

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kobietka albo podrażnienie,albo jakies pozostałości w pokarmie co wcześniej jadłaś,npketchup czy może wcześniej jeszcze coś jadłaś.

reklama
Emy - dzięki kochana ,a co u Ciebie słychać bo wstyd si przyznać ,ale nawet nie wiem :zawstydzona/y:
w końcu się doczekałam chyba ja to weteranka prawdziwa w oczekiwaniu na staranka byłam ;-)

nisiao - dzięki kochana , no jadłam parówki z ketchupem wczoraj na kolację , od tamtej pory spokój zjadłam suszone śliwki bo mam zaparcie i potem obiadek i jest ok żołądek nie boli i ogólnie nie bolał może jakieś resztki albo podrażnienie w końcu od 4 tc zwracam ,a teraz leci 11tc.

Kaira - trzymam za Was kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry