reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Czarna... kochana... jakże ja się cieszę!!!!! Ten Twój suwaczek jest CUDNY!!!!! A jak maleństwo? Grzeczne czy daje w kość? Jak dziewczynki?

V jolka , no widzisz nawet stara czarna się w końcu doczekała :-D Milan jest grzeczny i kochany , rozpieszczany przez nas wszystkich . Dziewczyny ok , duże baby juz :)
W jednym czasie się tu na forum spotkałysmy ...wrzesień 2009 - (*) teraz ty masz Wojtusia , a ja Milana :)

Sciagneli mnie tu za d... niemal. Obiecalam, ze wpadne, zobacze, kogo jeszcze znam. Pierwszy nick... Lilijanna. :-) Kaira! :-) Nadal nasi tu sa. Mam sie tlumaczyc? Nic sie nie dzialo. Od sierpnia ub. roku mieszkamy w Keadby, Karol rosnie, jest niesamowitym gostkiem. My... Coz - nadal kombinujemy, choc po urodzeniu Karola zdazylam stracic 2 ciaze. Myslalam, ze juz nic z tego, klimakterium i te sprawy, ale przedwczoraj wyszedl mi test. Teraz do 17 stycznia bede chodzic z pelnymi strachu galotami, chyba ze cos sie wczesniej wydarzy... Coz - nie ma sukcesu, kto podejmuje ryzyka.

reklama
Do góry