reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Karolciu - Wielkie , Ogromne GRATULACJE!!!!!Wracajcie szybko do domku
K
kaira24
Gość
karolciu mega gratulacje doczekaliście się
szymonku witaj na świecie
szymonku witaj na świecie
Witam dziewczyny widze ze wiesci od Karolci juz przekazane super jak się ciesze że Szymonek jest już z nia i wszystko dobrze.Jeszcze raz gratuluje.A co u mnie wczoraj bylam na ktg cala noc meczyly mnie skurcze jednak podobno to przepowiadajace tak moj lekarz po badaniu stwierdzil szyjki juz prawie nie ma i zmiana cesarka bedzie 30 kwietnia juz mam wszystko wypisane i zaklepane i sie boje 
czy z Kacperkiem bedzie wszystko dobrze i jak sobie poradze .W razie czego jak mi wody odejda do poniedzialku lub zaczna sie skurcze porodowe to do samochodu i do katowic
jak bylam wczoraj na ktg i czekalam to sie naokladalam jak dziewczyny chodza na cesarki stres mnie straszny wzial
pozdrawiam was wszystkie i zycze milego dnia
czy z Kacperkiem bedzie wszystko dobrze i jak sobie poradze .W razie czego jak mi wody odejda do poniedzialku lub zaczna sie skurcze porodowe to do samochodu i do katowic

a_gala
Fanka BB :)
Karolcia - GRATULACJE!!!!! niech się synuś zdrowo chowa, a ty szybko wracaj do formy no i...do nas 
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Karolciu - super! A więc wczoraj jednak zaczynał się poród. To cudowne, że wszystko poszło po twojej myśli i Szymuś już jest na świecie! Trzymajcie się i wracajcie do nas
Buziaczki
Rozumiem, że mogę zajmować twoje miejsce na ciężarówkach.
As - teraz wasza kolej
Anetha - nie bój się tej cesarki, wszystko będzie dobrze
Jankesowa - to do roboty kochana
Pozdrówka dla wszystkich brzuchatek
Rozumiem, że mogę zajmować twoje miejsce na ciężarówkach.
As - teraz wasza kolej
Anetha - nie bój się tej cesarki, wszystko będzie dobrze

Jankesowa - to do roboty kochana
Pozdrówka dla wszystkich brzuchatek
reklama
Wpadłam zobaczyć, czy Karolcia już rozpakowana i się nie zawiodłam :-) Przeogromne gratulacje! Doczekałaś się swojego CUDU.
Anetha, nie denerwuj się. Cesarka to nie tragedia, wszystko jest do przeżycia. Najgorszy jest pierwszy tydzień po operacji, potem jest ok. Trzymam kciuki!
Anetha, nie denerwuj się. Cesarka to nie tragedia, wszystko jest do przeżycia. Najgorszy jest pierwszy tydzień po operacji, potem jest ok. Trzymam kciuki!
Podziel się: