reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
EwelinaK no przed ciaza nie nalezalam do tych przy kosci bo wazylam 53kg a z tych nadmiarow nawet sie ciesze a przynajmniej moj A. sie cieszy mowi ze lepiej wygladam i ma za co zlapac:-D no ale te moje 69kg przy wzroscie 155cm fajnie wyglada i mam nadzieje dobic tylko do 75kg nie wiecej :tak::-)
magnusik spokojnie,zrzucisz na pewno z rzucisz juz po porodzie Ci odpadnie duzo kg a potem jakos reszta poleci w dol ;-):-)

Hej brzuszki moje kochane!
Wysylamy pozdrowienia z plazy! Jest cudnie! Siedzimy sobie w cieniu I popijamy sok z pomaranczy...

Postanowilam wykorzystac ostatnie tygodnie na spedzanie czasu tylko sama ze soba... zrobic wszystko czego potem nie bede mogla robic sama...

Buziaki!

magnusik - skąd ja to znam:) Pamiętam jak ja już robiłam wszystko żeby zacząć rodzić..a urodziłam równo na koniec 41 tc. Kilka dni po terminie..Już bliżej niż dalej:)

karolcia81 - ja miałam całą ciąże broblem z bakteriami w moczu..i do czasami naprawdę duuużo ponad normę...raz robiłem posiew i też jałowy wyszedł. Potem bardzo dużo soku z żurawiny piłam, ale taki prawdziwy sok kwaśny jak cholera, i się poprawiło. Polecam!:)

Hej dziewczyny ja też dalej w dwupaku i też przeraża mnie wizja leżenia w szpitalu po terminie. Cóż nie mam na to wpływu.
Mam pytanie do Was czuje się coraz gorzej. Od rana jestem jakaś przymulona śpiąca bez apetytu, troche mnie mdli i nie mdli nie wiem jak to okreś lić. Podbrzusze pobolewa jak na okres troszke a brzuch cały też jakiś dziwny. Uczucie troche zbliżone jakby kotś mnie ściskał albo bolał żołądek i taki troche choćby bardziej napięty.Zbliża się godz zero czy coś złego zaczyna się dziać? Dopiero w pon. mam sie zgłosić do szpitala jak nie urodze
mały dalej fika co mnie troche uspokaja

EwelinaK, bo to trzeba tak, zeby do rozumu dotarlo - jasno, zwiezle i na temat.:-D I jak cos spieprza to palcem pokazac i dopilnowac zeby poprawili.
Magnusik, gdzies mialam wiecej takich przepisow prawnych co najmniej dziwnie brzmiacych, typu ze w jednym ze stanow USA istnieje zakaz seksu z dziewicami. To - ja przepraszam - jak sie maja panienki rozprawiczyc? Ogorkiem??
Emy zazdraszczam calym ryjem - u nas pogoda nagle ze srodka lata przeszla w szara jesien. Dzis zaczelo sie od sloneczka i nagle szaro, zimno i leje. Wiatr od rana leb urywa. Nie cierpie jesieni!

A tu sie pochwale bebsonem:

I jeszcze nowa czapka dla Karolka, chwilowo na moim top modelu:

hehe jaki słodki bebsolek ;)) Kłaczek sliczna kulaeczka jestes ;)

jejku Wy tu wszystkie takie zaawansowane mamy , a ja dopiero sie rozkręcam , juz sama nie mogę sie doczekac az sie zaokrągle , ale tylko w brzuszku :-D póki co waga stoi .
tylko przerazaja mnie piersi , są takie biiiigg:angry:

wiolka1982 wiem wiem że bliżej niż dalej, ale już mnie tak wsio dobija że szok. Jeszcze moja mama.... to kobieta z tych co jak próbują podnieść na duchu to wkur**** jeszcze bardziej i takiego stracha napędzą że szok... teksty typu " ty nie wolałabyś w szpitalu leżeć" " tam byś była pod stałą kontrolą" "nie darujesz sobie jak coś się stanie" to jej mówię że tętno w szpitalu sprawdzają co 2 godz, a w ciągu tych 2 godzin to dużo się może wydarzyć i do kogo będę miała pretensje???? oj mogłabym pisać i pisać o jej podejściu i pseudowsparciu. Jestem świeżo po rozmowie telefonicznej z nią i mnie nosi

Linea82 takie pobolewanie podbrzusza i takie dziwne niby mdłości to mam od tygodnia. Na mdłości i brak sił na cokolwiek narzekała w szpitalu laska która miała problemy z nadciśnieniem, ale ja kontroluję ciśnienie kilka razy dziennie i jest w miarę ok tzn nie przekracza i nie dochodzi do normy krytycznej

Emy ależ ci zazdroszczę!!!! pogrzałabym dupsko i poprawiła sobie humor na słoneczku

kłaczku brzuchol pierwsza klasa!!!!!!!!!! a czapeczka... no cóż ty wiesz że jestem fanką twojego talentu :) zakaz seksu z dziewicami hahaha

Dolofka, a myslisz ze moje to zawsze takie byly?? Tez sobie podrosly. No, kuleczka to ja jestem... 105kg zywej wagi. Dzis mnie w Lidlu maly skopal, az sie skrecilam - kasjerka pyta czy wszystko w porzadku, to mowie ze tak, tylko moje "baby" ma dzis jakis dzien sportu, a ona sie pyta czy ja w ciazy jestem. :-D "No, jestem, a myslalas ze to wszystko fat? No, fat tez jest - dobry bo moj - ale i malego kickboxera tam ukrywam." Oj, posmialysmy sie...
Magnusik, mnie ten seks z dziewicami tez zastanawial... No, bo od czegos dziewczyna zaczac musi, c'nie? Wycieczki defloracyjne poza stan, czy ogorkiem go?

reklama
Do góry