reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka gratulacje!! niesamowite uczucie z tymi ruchami!!! ja to mam leniucha w brzuchu...ehhh.. a ten implast wygląda całkiem sympatycznie ze względu na dużą gondolę. Nrazie czytam, wybiorę się może w lipcu do jakiegoś dużego sklepu na oglądanie, a później decyzja :)

maruszka wielkie gratulacje!!! czekamy na fotki Krzysia :)

reklama
Maruszka - gratuluje syneczka, wszystkiego najlepszego dla Waszej rodzinki :-)
Ilonka - super, ze czujesz juz wyrazne ruchy coreczki. Uwielbiam te kopniaczki, nasza Niunia jest ostatnio super aktywna, od kilku dni to juz nie tylko czuje jak kopie ale widze jak mi brzuch podskakuje :-D
magnusik - moze sie jeszcze Twoje malenstwo uaktywnic. Nasza corcia tez byla dosc spokojna tak do 23-24tc a teraz nadrabia:tak:
Emy - z tymi piersiami to raczej nie jest normalne, ani ja ani zadna z moich kolezanek nie doczuwalysmy takiego bolu. Mam nadzieje, ze lekarz Ci juz cos na to doradzil. Daj znac jak sie czujesz. Pozdrawiam.

Co do wozkow to ja wlasnie tez teraz w tym samym temacie sie poruszam. Tu sa tak kosmiczne ceny, ze postanowilismy kupic wozek w Polsce. Po rekomendacji znajomych zastanawiamy sie nad Tako Warrior albo Princessa. Ale ten Bolder tez mi sie podoba.

Ostatnia edycja:
wiolka1982 dziękuję za troskę :-) niestety na mnie buraki nie działają. Zaopatrzyłam się w sokowirówkę i dziennie wpijałam szklankę własnoręcznie robionego soku, jednak hemoglobina ciągle spadała. Od dziś piję herbate z pokrzywy i na 21czerwca na wizyte kontrolną mam powtórzyć badania, więc z niecierpliwością czekam na rezultaty.Dam znak jak z tm badziewiem bedzie ;p
ilonko26 teściowa całego grilla siedziała napuszona i nic się nie odzywała, 3 lipca czeka mnie powtórka z rozrywki:wściekła/y:bo wtedy ja mam urodziny.
Maruszka-Gratuluję synusia:)
Co do wózków i różnorodnych zakupów, u mnie koncepcja uległa zminie o 180stopni, w czw dowiedziałam się, że bede miała synka, przez chwilę byłam ziemską mamą dziewczynki, teraz mam anielską córeczkę i uczę się nowej roli, jedyna rzecz jakiej jestem pewna to imię: na pewno chcemy Mikołaja.

Maruszka- gratulacje:)niech zdrowo rosnie
tymira- no kurcze z tą hemoglobina to masz nieciekawie.A co mówi lekarz?przeciez powinien ci cos dobrac odpowiedniego.
ilonka-gratuluje kopniaków.no ja mam je od kilku tygodni ale z dnia na dzien sa coraz mocniejsze.a mój pecherz to worek treningowy.
U mnie ok.dzis wizyta o 17.
A powiem Wam że ostatnimi czasy mam taka ochote na sex ze bez porządnego to nie zasnę.
A weekend to nawet rano bo nie moglam wytrzyma.dobrze ze maly spal jeszcze.

Karollcia trzymam kciuki za wizytę :) ja też mam cały czas ochotę, ale niestety mój mąż się uparł i nie chce jak twierdzi walić córce po głowie :/

Tymira, mam nadzieje, że wyniki sie poprawią, ja też ciekawa jestem moich bo idę za 2 tygodnie zrobić :) Co do zmiany płci, ja niby też już mocno jestem nastawiona na dziewczynkę, ale jak coś daję sobie jeszcze margines błędu, bo w tej kwestii to pewne będziemy po porodzie :)

Cati ma co brzuszek się unosić u ciebie, w końcu już jesteś w 29tc :) Mi jeszcze trochę przyjdzie poczekać :)

Magnusik u mnie też moja żabencja raz bardziej się uaktywnia raz mniej, mają jeszcze dzieciaki czas na porządne kopniaki :-)

Cati dzięki za pocieszenie. Ja na pierwszego kopniaka w ciągu dnia muszę czekać zwykle gdzieś do godz. 15. Na całe szczęście jutro usg, więc zobaczymy co tamu małego słychać.

a co do seksu... to kurcze karolcia zazdroszcze powera :) bo ja to jakoś tak nic. Kładę się wieczorem i spać mi się chce po prostu i tyle. Z rana to wstaje i śniadanie muszę zjeść od razu bo strasznie głodna jestem...ehhh...

magnusik-no ja mialam podobnie jak ty.Ze wieczoram sie kladalm i w minutke zasypialam a teraz od jakiegos czasu no nie zasne i tyle.
ilonko- jak masz ochote to bierz tego swojego i tyle.dziecko jest calkowice chronione.nic mu sie nie stanie oczywiscie ze nie masz zadnych przeciwwskazan do uprawiania seksu.

reklama
poczytałam na necie, że faktycznie pokrzywa daje dobre rezultaty w leczeniu anemii, więc magnusik będzie git, ale nie od razu pamiętaj :)

Karollcia jak on nie chce to niech żałuje :) jeszcze się przełamie :)

Do góry