reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ewelinka28 bardzo gratuluję, z calych sil, szyjka zmiarzdżona, skrócona, stres, a tu proszę cc?, to mnie zaskoczylaś :tak:;-) ale tak czy owak, bardzo się cieszę, i bardzo chcialabym już zobaczyć zdjęcie

Jankeska - ale cud, ale piękność, jest co wziąć na ręce :tak::-D

reklama
Ewelinka, ja dziś dopiero, ale GRATULACJE !!!RADOŚCI Z MACIERZYŃSTWA!DUUŻO ZDRÓWKA DLA MALEŃSTWA
Agniesia,
a Ty już też na wylocie:)jak nastroje?
Kłaczku, to widzę, że jakieś biznesy na wyspach kręcisz;)rękodzieło?
Silentenigma, położna przychodzi do domu?no to wygoda.a później ta sama jest z Tobą w szpitalu

Biznesami bym tego julitko nie nazwala, wszak jedna jaskolka... Ale siedzac w domu szlag czlowieka trafia najjasniejszy na pewnego rodzaju bezproduktywnosc wlasna. W Polsce z tej bizuterii zylam, lubie takie dlubanie. Trafilo sie zamowionko bo sie komus spodobalo, to z radoscia dlubne - zawsze to pare funtow sie przytuli, a i samopoczucie sie poprawi.

julitka80 - nastrój różny, chociaż staram się raczej być pozytwnie nastawiona, tylko czasem się boję :tak:, jak to będzie, jak sobie poradzimy. A jakoś. ;-)W każdym razie czekam cierpliwie. Brzuszek chyba mi się obniżyl, szyjki w pesarze jest już niewiele, organizm się oczyszcza (brak problemów z zaparciami :zawstydzona/y:), czekam na posiew, wyniki będą w poniedzialek, także prośba o kciuki.

Kłaczku, a można gdzieś Twoje działa zobaczyć, czy to raczej w gronie własnym i gronie grona zamówienia zbierasz?
Agniesia, oczywiście, że kciuki ok.a co do poradzenia sobie...też się tego bałam.dostaliśmy niezłego kopa po urodzeniu Igorka i nieraz myślałam, że już nie dam rady.ale..dajesz...musisz...wstajesz, karmisz, przewijasz, uspokajasz, usypiasz i procedura od nowa.dzień świstaka:)jak jest maluśki, to wydaje Ci się, że to się nigdy nie skończy, że ciągle jest tak samo, ale ja zaczynają się pierwsze objawy "kapowania świata"pojawiać, nowe umiejętności, jak tak patrzy taki bąbel na Ciebie i radośnie macha rączkami o 3 -4 rano, to wszystkie te nieprzespane noce i zmęczenie odchodzi w niepamięć.bo to taka piękna miłość:)

kłaczek a klipsy też robisz? no i niestety nie obczaimy tych zdjęć co link wrzuciłaś bo trzeba mieć dostęp

Dziewczyny mam do oddania za darmo Prenatal Complex (21 tabletek), ano dlatego, że dzwonił do mnie mój endokrynolog i po ostatnich wynikach Tsh i fT4 które jest na granicy normy kazał kupić witaminy dla ciężarnych bez jodu stąd muszę kupić Prenatal Classic. Uroki problemów tarczycowych :/ Wyniki muszę powtórzyć w przyszłym tygodniu, ale mam nadzieje, ze będzie wszystko ok.

Ola**, nie robie klipsow, nie mam "bazy" do nich. Sie zalatwi inaczej te zdjecia.

Smiecic nie chcialam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry