reklama
Są! Gratulacje!
Zrób bete w dniu miesiączki oraz po 48h i umawiaj się do lekarza na pierwsze usg
jak jutro pójdę na badanie z krwi to nie potwierdzi mi ciazy?
Ciężko mi w to uwierzyć ze jestem w ciazySą! Gratulacje!
Zrób bete w dniu miesiączki oraz po 48h i umawiaj się do lekarza na pierwsze usg
Czyli tez widzisz te dwie kreski ?A po co czekać do terminu miesiączki? Betę możesz zrobić jutro i później w czwartek jeśli chcesz. Do lekarza za jakieś 2-3 tygodnie.
Bo to da lekarzowi o wiele więcej informacji. Przy betach 20-100 te wyniki są bezużyteczne (mówię o zdrowych ciążach)A po co czekać do terminu miesiączki? Betę możesz zrobić jutro i później w czwartek jeśli chcesz. Do lekarza za jakieś 2-3 tygodnie.
Najlepiej zrobić za kilka dni i dać się becie rozkręcić. Na usg widać coś dopiero po becie 1500
jasani
Fanka BB :)
Tak, ja doskonale o tym wiem. Dla lekarza beta może być w ogóle bezużyteczna (przy zdrowej ciąży) bo lekarze bardzo często w ogóle jej nie zlecają. Jeżeli autorka pytania chce się upewnić, że w ciąży jest to może zrobić sobie betę teraz. Później zanim pójdzie do lekarza to może zrobić ja kolejny raz i powtórzyć po 48 h.Bo to da lekarzowi o wiele więcej informacji. Przy betach 20-100 te wyniki są bezużyteczne (mówię o zdrowych ciążach)
Najlepiej zrobić za kilka dni i dać się becie rozkręcić. Na usg widać coś dopiero po becie 1500
dokładnie takie mialam na 5 dni przed miesiączka i była to ciążaZeobilam dwa testy 6 dni przed planowana miesiączka. Dodam ze czuje objawy jak przed miesiączką. Czy te dwa testy są pozytywne i jestem w ciazy? Zobacz załącznik 1587155
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
WidaćZeobilam dwa testy 6 dni przed planowana miesiączka. Dodam ze czuje objawy jak przed miesiączką. Czy te dwa testy są pozytywne i jestem w ciazy? Zobacz załącznik 1587155