reklama
K
Katijah
Gość
Widać, który dc?
Sandi19
Zaciekawiona BB
No będę rano jutro robić mam nadzieję że się potwierdziTak. Powtorz test jutro a jeśli masz możliwość idz na beta hcg.
Sandi19
Zaciekawiona BB
Według kalendarzyka to 5 ale nie wiem dokładnie jutro będę robić kolejny test ciążowy dla potwierdzeniaWidać, który dc?
Sandi19
Zaciekawiona BB
A potem do ginekologa jeżeli będzie pozytywnyWedług kalendarzyka to 5 ale nie wiem dokładnie jutro będę robić kolejny test ciążowy dla potwierdzenia
Sandi19
Zaciekawiona BB
No wyszła po czasie ta druga kreska test zrobiłam i po prostu położyłam na komodę zajęłam się obowiązkami w domu i tak wieczorem spojrzałamA ile ten test leżał, bo wyglada jaby juz jakis czas ? Czy kreska byla od razu a zdjęcie późnie?
Ksenia975
Fanka BB :)
Wiele testów w ulotce ma napisane, że po ok 10, czy 15 minutach nie należy interpretować wyniku. Pewnie chodzi właśnie o to, że miejsce, gdzie powinna pojawić się kreska ciążowa, z czasem może i bez ciąży ściemnieć.No wyszła po czasie ta druga kreska test zrobiłam i po prostu położyłam na komodę zajęłam się obowiązkami w domu i tak wieczorem spojrzałam
reklama
Kropka29
Moderator
Nie powinno się patrzeć na test powyżej czasu, który jest wskazany w ulotce bo może stać się fałszywie pozytywny.No wyszła po czasie ta druga kreska test zrobiłam i po prostu położyłam na komodę zajęłam się obowiązkami w domu i tak wieczorem spojrzałam