reklama
karwiczki9
Fanka BB :)
Malusiolka znam ten przesad,ale ja w zabobony nie wierze
Tunia to pokaz brzuszek,juz na pewno ogromny!Ciebie kopie,ze az sie budzisz,a ja czekam na pierwszy ruch dziecka
Tunia to pokaz brzuszek,juz na pewno ogromny!Ciebie kopie,ze az sie budzisz,a ja czekam na pierwszy ruch dziecka
ania-aneczka
Dołączam się do chęci obejrzenia zdjęć
ania-aneczka
Dziewczynki w Bydgoszczy nieśmiało pada śnieżek...ehh nie mogę sobie wyobrazić Świąt, które nie są białe;/ Brakuje mi śnieżku, tylko na Święta później może sobie stopnieć...choć nie lubię tych chlab bo z goldenem to ciężko później go wyciera haha Ale na same Święta śnieżek bym sobie życzyła Odliczam dni do wizyty. A jak Wy się czujecie? Natkusia żyjesz? nie za bardzo praca cię pochłoneła? Karwiczki jak u Was? i reszta kobietek ku końcówce
karwiczki9
hej dziewczyny,pochowalyscie sie czy jak?;-)
jak tam Natkusiu po wizycie?
jak tam Natkusiu po wizycie?
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
U mnie jako teraz mało czasu. Jutro muszę iść do sanepidu zrobić sobie badania na AIDS, bo lekarz powiedział, że bez badań nie będzie prowadzić mojej ciąży. A ponoć takie badania teraz są obowiązkowe. Natomiast w piątek na godzinę 13-tą mam do ginekologa. Już się nie mogę doczekać jak zobaczę maleństwo i lekarz powie, że wszystko w porządku i nie muszę już brać tej luteiny.
karwiczki9
hej
Malusiolka nie wiedzialam,ze w Polsce sa obowiazkowe na HIV,tu jesli nie chcesz,to nie musisz,ja np.nie mialam robionych,ale nawet lekarz nic o nich nie mowil,myslalam,ze automatycznie w ksiazecce ciazy beda te badania zrobione,ale nie sa.
To jeszcze dwa dni i juz widzisz fasolke fajnie,zobazysz,ze bedzie wszystko dobrze:-) a dlazego biezesz ta luteine?
Ja mialam wczoraj w nocy takie krotkie klucie w dole brzucha,ze pare razy sie nawet obudzilam,z rana zadzwonilam do lekarza,spytal sie czy nie ma krwawienia,nie bylo na szczescie,kazal brac mi duphaston,ja ogolnie jestem niezbyt za lekami,takze odczekalam,az bole same przejda i na szczescie ich juz nie ma.
Zna ktoras z Was co to mogly byc za klucia?Jeszzce do tej pory ich nie mialam,dlatego jest to dla mnie nowoscia,mowie,byly silne ze az sie obudzilam,ale lekarz mowil,ze mam sie nie marwtic,ze jest wszystko ok,tyle,ze to byla rozmowa przez telefon,sama nie wiem.
Kurcze Malusiolka,zostalysmy chyba same na forum,smutno tu i cicho od paru dni ale rozumiem,ze macie przedswiateczny nawal obowiazkow
Malusiolka nie wiedzialam,ze w Polsce sa obowiazkowe na HIV,tu jesli nie chcesz,to nie musisz,ja np.nie mialam robionych,ale nawet lekarz nic o nich nie mowil,myslalam,ze automatycznie w ksiazecce ciazy beda te badania zrobione,ale nie sa.
To jeszcze dwa dni i juz widzisz fasolke fajnie,zobazysz,ze bedzie wszystko dobrze:-) a dlazego biezesz ta luteine?
Ja mialam wczoraj w nocy takie krotkie klucie w dole brzucha,ze pare razy sie nawet obudzilam,z rana zadzwonilam do lekarza,spytal sie czy nie ma krwawienia,nie bylo na szczescie,kazal brac mi duphaston,ja ogolnie jestem niezbyt za lekami,takze odczekalam,az bole same przejda i na szczescie ich juz nie ma.
Zna ktoras z Was co to mogly byc za klucia?Jeszzce do tej pory ich nie mialam,dlatego jest to dla mnie nowoscia,mowie,byly silne ze az sie obudzilam,ale lekarz mowil,ze mam sie nie marwtic,ze jest wszystko ok,tyle,ze to byla rozmowa przez telefon,sama nie wiem.
Kurcze Malusiolka,zostalysmy chyba same na forum,smutno tu i cicho od paru dni ale rozumiem,ze macie przedswiateczny nawal obowiazkow
ania-aneczka
Karwiczki to wypraszam sobie a ja??? Caly czas cos pisze i nie mam odezwu hehe Karwiczki a może te kłucie to zwyczajnie w świecie dzidzia już dała o sobie znak co?
Kurde zaczęłam jeść słodkie, czego wcześniej nie robiłam. A tu kawałek czekoladki, a tu kinder jajko niespodzianka a to coś i sporo tego wychodzi w ciągu dnia;/ mam wyrzuty;/
Kurde zaczęłam jeść słodkie, czego wcześniej nie robiłam. A tu kawałek czekoladki, a tu kinder jajko niespodzianka a to coś i sporo tego wychodzi w ciągu dnia;/ mam wyrzuty;/
karwiczki9
o przepraszam Aniu!!!:-) faktycznie zapomnialam o Tobie,wybacz ;-) te klucia to na pewno nie ruchy dziecka,bo bol promieniowal do uda i okolic pachwin,a nawet wyczuwalny byl w okolicy pochwy i utrzymywal sie jakies 10 sekund,teraz juz tego nie mam takze jestem pewna,ze to jeszcze nie ruchy ale juz ich wyczekuje,siostry mowia,ze to takie jakby laskotanie w brzuchu,jesli chodzi o poczatek,mozna tez to latwo pomylic z ruchami jelit,juz sie nie moge doczekac,az bede regularnie czula malutkie kopniecia
a jak tam u Ciebie brzuszek?juz zblizasz sie do konca 12 tygodnia i niedlugo poczatek 4 miesiaca!super!!!!
a co do slodkiego to nie martw sie,mysle ze Ci przejdzie,ja tez nie przepadam za slodyczami,a mialam faze,ze tylko bym je wcinala,al krotko to trwalo i teraz bardziej ciagnie mnie do owocow niz do cukru,jak zjesz czasami troche wiecej niz powinnas to tez nic sie nie stanie
a jak tam u Ciebie brzuszek?juz zblizasz sie do konca 12 tygodnia i niedlugo poczatek 4 miesiaca!super!!!!
a co do slodkiego to nie martw sie,mysle ze Ci przejdzie,ja tez nie przepadam za slodyczami,a mialam faze,ze tylko bym je wcinala,al krotko to trwalo i teraz bardziej ciagnie mnie do owocow niz do cukru,jak zjesz czasami troche wiecej niz powinnas to tez nic sie nie stanie
Ostatnia edycja:
reklama
ania-aneczka
No dzięki kochana. nie chce psuć zębów i obrastać w tłuszczyk hehe Tak po Wigilii zaczne 4 miesiąc!! WOW Karwiczki kto by pomyslal, że tak szybko czas zleci. Pamiętasz jak z Natkusią testowałyśmy? Jak się tu poznałyśmy, wspierałyśmy Jak na mnie krzyczałaś hihii Ja czuje się rewelacyjnie, brzuszek od kiedy sie wypróżniam DZIĘKI TOBIE jest mniejszy, nie już taki wzdęty OD Soboty jak jem śliwki rano to tylko miałam jeden dzień, ze nie poszłam do toalety a tak to nawet 2 razy czasem Ale słodkie źle na mnie wpływa, jednak siostra mówiła, że pierwsze 3 miesiące miała takie napady na słodkie choć ona to większa słodka dziurka niż ja.
Podziel się: