reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodne testy ciążowe

Przestraszyłam się nie powiem. Nie wiem co mam teraz zeobix, szkoda mi hajsu na betę, bo nie było seksu, a z drugiej strony co to miało być.. tam naprawdę był cien cienia
Z całym szacunkiem i nie chce nikogo obrażać … ale skoro mówisz że seksu nie było to jakim cudem ciąża ? Bo pink tak pokazał ? A wiesz ile razy nam wszystkim pokazywało piękne dwie kreski różowe a ciąży nie było ? ;)

reklama
Co do testów ja wręcz całym sercem nie lubię
pinka płytkowego bo na 10 testów 8 miały cień kreski.
Fallece to wiadomo, oczywiście cień kreski najczęściej

I chyba ogólnie kasetkowe testy często zostawiają taki cień drugiej kreski. Jeden ostatnio wyszedł normalnie różowy aż poszłam na bete a mężowi zostawiłam kartkę że w końcu się udało …

A ulubione :
Pink strumieniowy

Dziewczyny 😥 nie wiem co się stało. Pokusilam się o zrobienie testu pinka strumieniowego, bo spóźnia mi się moje plamienie ze względu na niedomoge lutealna. Kilka dni temu było troszkę krwi w śluzie (3 dni temu) i zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, bo myślałam, ze no 1 dzień cyklu. W między czasie dostałam potwornej infekcji intymnej, ale to objawiało się już 4 dni temu( przed wzięciem tabletek anty). W ogóle już nie widzę krwi. Kupiłam 2 pinki strumieniowe. Zrobiłam jeden i moim oczom ukazał się cien cienia. Przestraszyłam się i z tego samego moczu zrobiłam drugi, który był bezwzględnie negatywny. Nie wiem, może zalałam ten pierwszy? Nie uprawiałam seksu od dawien dawna, only petting, wiec czemu PINK strumieniowy mnie tak w konia robi za przeproszeniem??? Jutro idę chyba na betę, bo zwariuje, dopiero zaczęłam brać tabsy, nie było stosunku a tam cien cienia???? Kurva dziewczyny chyba zmieniam zdanie na temat Pinka 😡😡 nie wiem co mnie podkusiło żeby w ogóle kupić to skoro nie było stosunku, a teraz sobie do głowy nabieram idiotyzmów
Mnie w tym cyklu też pink zrobił w konia i pokazał cień cienia przy negatywnej becie... To tylko pokazuje że każdy się może pomylić, nawet pink 🤷🏻‍♀️

Z całym szacunkiem i nie chce nikogo obrażać … ale skoro mówisz że seksu nie było to jakim cudem ciąża ? Bo pink tak pokazał ? A wiesz ile razy nam wszystkim pokazywało piękne dwie kreski różowe a ciąży nie było ? ;)
Ja wiem, ze bez seksu nie ma ciąży, ale jeszcze chhba nie doszłam do siebie po tym co zobaczyłam masakra

Mnie w tym cyklu też pink zrobił w konia i pokazał cień cienia przy negatywnej becie... To tylko pokazuje że każdy się może pomylić, nawet pink 🤷🏻‍♀️
Powtórzyłam i pinka i inny test z apteki sema protect, on tez ma czułość 10. Oba negatywne. Po prostu chyba trafił mi się felerny PINK wczoraj, albo go zalałam. Bo nie twierdze, ze nie. Trzymałam z 10 sekund w pojemniczku z moczem, a jak go
Podniosłam to zaczął się robić ale powoli wiex jeszcze zanurzyłam na jakieś 4 sekundy. Chyba mogłam go po
Prostu zalać. No nic - dzisiaj te testy negatywne były, no bo jak inaczej, nie było seksu 😂😂

Powtórzyłam i pinka i inny test z apteki sema protect, on tez ma czułość 10. Oba negatywne. Po prostu chyba trafił mi się felerny PINK wczoraj, albo go zalałam. Bo nie twierdze, ze nie. Trzymałam z 10 sekund w pojemniczku z moczem, a jak go
Podniosłam to zaczął się robić ale powoli wiex jeszcze zanurzyłam na jakieś 4 sekundy. Chyba mogłam go po
Prostu zalać. No nic - dzisiaj te testy negatywne były, no bo jak inaczej, nie było seksu 😂😂

W strumieniowym czasem może się wydawać, że jest kreska przez odbicie w szybce. Dlatego mimo, że normalnie nie popieram to lepiej go w takiej sytuacji rozebrać :p

Dziewczyny widzicie coś tutaj? Sorry ze zawracam głowę, ale ja jakby widzę cien cienia i się przestraszyłam 🤦‍♀️
0BCC5122-BC2B-4FA1-88F0-782835A89DD3.jpeg
E0DE798E-4A93-4F98-AE4F-EC3B786F70BA.jpeg

reklama
Do góry