reklama
Ludmi_mom
Fanka BB :)
Ja z kolei nigdy nie miałam fałszywej kreski przy facelle, a zrobiłam ich sporo. Za to jak kreska była, to beta była powyżej 10 (niestety biochem).Dlatego zbieram ogólne opinie. Bo mnie na przykład facelle oszukał tylko jak go zalałam ale za często pojawiają się przy nim fałszywe kreski żeby tego nie zaznaczyć
Moonstone
Moderator
Ludmi_mom
Wow. Ja robiłam paskowe, bez całej tej obudowy i była bardzo blada kreska, ale różowa. Tych że szkiełkiem nie próbowałam.U mnie przy koło 10 była taka Zobacz załącznik 1394469
pannadarianna
Zgadzam się, tylko pink strumieniowy cudeńko
holenderka92
Clear blue elektroniczny ❤ drogi, ale nigdy nie zawiódł, fałszywej ciąży (beta robiona) nigdy mi nie pokazał podczas, gdy w tym samym cyklu inne się wybarwiały a ciąże wyłapał przed terminem spodziewanej miesiączki jedyny minus to cena
nasturcjja
Dziewczyny nie wiem co się stało. Pokusilam się o zrobienie testu pinka strumieniowego, bo spóźnia mi się moje plamienie ze względu na niedomoge lutealna. Kilka dni temu było troszkę krwi w śluzie (3 dni temu) i zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, bo myślałam, ze no 1 dzień cyklu. W między czasie dostałam potwornej infekcji intymnej, ale to objawiało się już 4 dni temu( przed wzięciem tabletek anty). W ogóle już nie widzę krwi. Kupiłam 2 pinki strumieniowe. Zrobiłam jeden i moim oczom ukazał się cien cienia. Przestraszyłam się i z tego samego moczu zrobiłam drugi, który był bezwzględnie negatywny. Nie wiem, może zalałam ten pierwszy? Nie uprawiałam seksu od dawien dawna, only petting, wiec czemu PINK strumieniowy mnie tak w konia robi za przeproszeniem??? Jutro idę chyba na betę, bo zwariuje, dopiero zaczęłam brać tabsy, nie było stosunku a tam cien cienia???? Kurva dziewczyny chyba zmieniam zdanie na temat Pinka nie wiem co mnie podkusiło żeby w ogóle kupić to skoro nie było stosunku, a teraz sobie do głowy nabieram idiotyzmów
Puchatymis
Brak seksu = brak ciąży. Jeżeli sperma nie dostała się do macicy to szansa na ciąże wynosi 0%. Żaden test nie da 100% że nie będzie jakiś wadliwy. Zrobiłam milion testów i fakt… pink strumieniowy nie dał żadnej kreskiDziewczyny nie wiem co się stało. Pokusilam się o zrobienie testu pinka strumieniowego, bo spóźnia mi się moje plamienie ze względu na niedomoge lutealna. Kilka dni temu było troszkę krwi w śluzie (3 dni temu) i zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, bo myślałam, ze no 1 dzień cyklu. W między czasie dostałam potwornej infekcji intymnej, ale to objawiało się już 4 dni temu( przed wzięciem tabletek anty). W ogóle już nie widzę krwi. Kupiłam 2 pinki strumieniowe. Zrobiłam jeden i moim oczom ukazał się cien cienia. Przestraszyłam się i z tego samego moczu zrobiłam drugi, który był bezwzględnie negatywny. Nie wiem, może zalałam ten pierwszy? Nie uprawiałam seksu od dawien dawna, only petting, wiec czemu PINK strumieniowy mnie tak w konia robi za przeproszeniem??? Jutro idę chyba na betę, bo zwariuje, dopiero zaczęłam brać tabsy, nie było stosunku a tam cien cienia???? Kurva dziewczyny chyba zmieniam zdanie na temat Pinka nie wiem co mnie podkusiło żeby w ogóle kupić to skoro nie było stosunku, a teraz sobie do głowy nabieram idiotyzmów
reklama
nasturcjja
Przestraszyłam się nie powiem. Nie wiem co mam teraz zeobix, szkoda mi hajsu na betę, bo nie było seksu, a z drugiej strony co to miało być.. tam naprawdę był cien cieniaBrak seksu = brak ciąży. Jeżeli sperma nie dostała się do macicy to szansa na ciąże wynosi 0%. Żaden test nie da 100% że nie będzie jakiś wadliwy. Zrobiłam milion testów i fakt… pink strumieniowy nie dał żadnej kreski
Podziel się: