reklama
A
AnOoLa88
Gość
PAULUŚ od wczoraj w domu jest
miała problem bo mały się nie najadał i marudził..
tak mi wczoraj pisała.. ale sklerotyczka ze mnie i żem zapomniała napisac
no i wiadomośc z dzisiaj
U nas dobrze tylko ze Alus poza tym co wypil z piersi w szpitaluto teraz pije tylko z butli. Moim mlekiem sie nie najadal po prostu i ciagle plakal. z reszta juz w szpitalu pielegniarki go dokarmialy. Teraz pampersiak butla i Alus ma odlot W nocy przespal 5h!!
miała problem bo mały się nie najadał i marudził..
tak mi wczoraj pisała.. ale sklerotyczka ze mnie i żem zapomniała napisac
no i wiadomośc z dzisiaj
U nas dobrze tylko ze Alus poza tym co wypil z piersi w szpitaluto teraz pije tylko z butli. Moim mlekiem sie nie najadal po prostu i ciagle plakal. z reszta juz w szpitalu pielegniarki go dokarmialy. Teraz pampersiak butla i Alus ma odlot W nocy przespal 5h!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
karnitynka pisze ze ja wypisali ale malego niestety nie bo ma sporo zoltaczke !! i teraz mieszka w hoteliku w szpitalu bo jej nie pozwolili na oddziale zostac ... jej facet juz wyjechal i biedny synka widzial ukradkiem 3 razy !! bo odwiedzin dalej nei ma !! cholera ja bez odwiedzin to bym w szpitalu wykorkowala !!
D
daffodill
Gość
Wiadomość od AnOoli
Zaraz bede miala test i ogolnie jesli oksytocyna nie zadziala to jutro znowu ale raczej dzisiaj:-)
Zaraz bede miala test i ogolnie jesli oksytocyna nie zadziala to jutro znowu ale raczej dzisiaj:-)
Sms od Anki
" Asia boje sie zaraz ide na test bo szyjka na pol cm krotka i 2 cm rozwarcia i chyba dzisiaj bede rodzic.no i widzialam wyraznie pipke u mojej ksiezniczki"
napisala jeszcze ze obsluga super ,ze jest na oksy i nic sie nie dzieje tylko troche boli ja pipka ,a laski ktore tez dostaly juz maja skurcze ,wiec trzymajmy kciuki aby sie rozkrecilo !
" Asia boje sie zaraz ide na test bo szyjka na pol cm krotka i 2 cm rozwarcia i chyba dzisiaj bede rodzic.no i widzialam wyraznie pipke u mojej ksiezniczki"
napisala jeszcze ze obsluga super ,ze jest na oksy i nic sie nie dzieje tylko troche boli ja pipka ,a laski ktore tez dostaly juz maja skurcze ,wiec trzymajmy kciuki aby sie rozkrecilo !
Anka napisala ze zaczyna sie rozkrecac i ze boli ja juz konkretniej do tego doszedl bol krzyza ,Bartka narazie nie wpuscili bo to mial byc tylko test ale czeka w gotowosci za drzwiami.Ma atrakcje bo jedna juz jej dziewczyna na porodowce zaczela wyc wnieboglosy !
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no zobaczymy jak sie akcja rozwinie ...
Podziel się: