reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomosci ze szpitala !!!

reklama
sms z dzis rana od Karolak!!

"sorki ze wczesniej nie odpisywalam ale przy dwojce jest masa pracy a cesarka jeszcze w tym nie pomaga, bardzo ciezko dochodze do siebie a kazda wolna minute przeznaczam an odpoczynek! Do domu moze jeszcze dzis nas wypuszcza ale to zalezy od stopnia zoltaczki u dzieci. Najserdeczniejsze zyczenia dla mam !!"

Wiadomosc od Asi
Maly ma wysoka bilirubine 14,6,wrocilismy ze szpitala gdzie rodzilam,tam lekarka zalatwila nam bilibed, to sa lampy ktore moglam wziasc do domu wiec Fifi sie opala juz w domu.Jutro wyniki powtarzamy z rana.Bede na forum po obiadku,dziekujemy za pamiec,buzka.

wiadomosci od wojtysiowej!!

"Dzis odstawiam wszystkie leki. Bol jest przeogromny ze nie daje rady z lozka wstac albo przekrecic sie bez pomocy na drugi bok! ale dla dzidzi wszystko jest do wytrzymania. Jesli samo sie nie zacznie to kroja mnie w poniedzialek.Pozdrow wszystkie dziewczynki na forum i niech z porodami czekaja na grudzien!!" :)

wiadomosc od kora30 !!

"jestem na patologii. zostawili mnie bo akcja sie zaczela i nie ma sensu zebym jezdzila ale to jeszcze troche potrwa ... skurcze co mniej niz 5 min . troszke boli"

kolejne wiadomosci tym razem od Paulus !!

Jedzie do szpitala bo strasznie jej skacze cisnienie ... i jak tego nie unormuja to rozwiazuja jej ciaze !!

Witajcie Dzieczyny,

o 4:20 zalałam siebie,Piotra i łóżko...po 15 minutach pierwszy skurczybyk.....hmm podobny ból do miesiączkowych(które kiedyś przechodziłam bardzo boleśnie)...nastepne skurczybyki już co 10 min...a każdy ruch to kolejne chluśniecie...zalałam już wszystko..zaraz dzwonie do szpitala i w drogę i dam znać jak wróce;) bo....ide tylko na chwilkę;)
pozdrawiam wszystkie Mamusie
Julka

Hehee to dziś taki dzień na rodzenie? Ja zaraz jadę do szpitala od 5 rano skurcze, czopek poszedł, teraz są co 2 minuty.. Też mam nadzieję, że tylko na chwilkę, bo długo już nie wytrzymam... Trzymajcie się wszystkie krzyczące!

PS. Skoro to jest tylko początek.... Ja się nie wypowiadam, ale skoro same sobie dzieci nie robimy, to może i rodzić powinno się we 2.. :D

Pozdrawiam Was ;*

reklama
Do góry