reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiadomosci ze szpitala !!!

reklama
Wiadomość od Wojtysiowej
Hej. wczorajszy dzien az do dzis bylam na porodowce. skurcze własciwe i dopiero dzis nad ranem udalo sie wyhamowac, ale nastepnym razem krojenie.

kolejna wiadomosc od Wojtysiowej
To raczej listopadowe jestesmy. No bo w poniedzialek jesli mala bedzie dojrzala to tną. no chyba ze skurcze wrócą i fakt przy rozwalonym spojeniu strasznie bolą.

swieze wiadomosci od wojtysiowej !!

"Narazie wstrzymuja akcje bo mala ciagle niedojrzala i slabo rosnie :( a organizm chce juz rodzic !! Ogolnie ciezko jest bo co dzien na czczo bo co chwile chca mnie wziac na ciecie!! ale staramy sie nie poddawac z julcia i modlimy sie zeby wszystko sie dobrze skonczylo !!"

Sms od aga6671

" a ja caly czas mysle ile czeka mnie nadrabiania ;) Czujemy sie super ja moge jutro wychodzic wiec trzymajcie kciuki zeby maly nie dostal zoltaczki !"

no to super:-) mamuski zbieraja sie po malu z pociechami do domow.... i bardzo dobrze.. niedlugo wszystkie beda w komplecie z dzieciaczkami:-)

Cherie pisala ze jedzie do szpitala na KTG ... byla przed chwila an wizycie oto sms:

"szyjka zgladzona, rozwarcie takie samo, cisnienie graniczne a maly bardzo nisko! do tego doszla infekcja w moczu ... jade do szpitala na KTG ... caly czas cos ..."

skurcze mam delikatne i nieregularne. KTG ma wykazac czy tetno malego jest w normie. Jesli nie to beda ciac !!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry