reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości ze szpitala - bez komentarzy

Wiadomosc od ellsi: Dzis wychodza do domciu, jak sie ogarnie to wejdzie na neta.
WIadomosc od karo1311: Od wczoraj jest w szpitalu bo byla pewna ze jej sie wody sacza, jednak falszywy alarm, ale zostawili ja juz w szpitalu bo i tak miala sie zglosic na wywolanie w poniedzialek. Poki co nic sie nie dzieje, bo corcia uparta.

reklama
Kochane ciocie z bb,wczoraj przyszedl na swiat nasz blondwlosy leon.urodzil sie 4dni po terminie-19 wrzesnia o 23.20. Wazyl mniej niz mi gin mowil-a mianowicie 3650g,54cm.urodzilam silami natury,na szczescie bez nacinania,po oxy,bo skurcze jakies mialam bardzo bolesne,ale rozwarcie postepowalo baaardzo powoli.w sumie od przyjazdu do szpitala do porodu minelo 17h.leos uczy sie ciagnac cycka i jest uroczy.porod bardzo mnie wymeczyl,momentami myslalam,ze nie dam rady.i tu wielkie podziekowania dla mojego kochanego meza-gdyby nie on chyba bym stad uciekla.pozdrawiam was kochane i trzymam kciuki za kolejne udane porody na bb. OLA dziekuje za smsa-mialas nosa.

Wiadomość od Monii - Misiako - "Leoś jest cudny:-)mi powoli zaczyna schodzić znieczulenie i do godziny będą mnie pionizować. Miłe zaskoczenie bo widziałam synka zaraz po urodzeniu i jak mnie zszyli to odtąd cały czas jest ze mną. Cyca już ciągnął, ale na razie jest tam tylko kilka kropelek, więc przytulony do mamusi smacznie sobie chrapie:-)"

reklama
Hej
Wiadomość od Miniaaa
Urodziłam :-).O 2,30 odeszły mi wody o 4 byłam na porodówce to 13,30 rodziłam siłami natury a o 14 iałam cesarkę.Janek był za duży.Ważył 4560 g i ma 62 cm.To chyba rekord na BB.Pozdrowienia dla ciotek z BB

Do góry