reklama
OLA368
Fanka BB :)
DZIEWCZYNY MAMY KOLEJNE WRZEŚNIOWE-SIERPNIOWE MALEŃSTWO NA ŚWIECIE!!! Właśnie dostałam sms od Dory_M - "Paweł waga 3080g, wzrost 54 cm, godzina 10:40!
Witam dziewczynki...
Melduję się z Patologii ciąży a właściwie z ginekologii bo miejsc zabrakło
Przyjęcie na IP 8:15, badania krwi, badanie ginekologiczne, badanie KTG (mały cosik nie za bardzo "grzeczny")... Dostałam słoiczek na siuśki - dobowa zbiórka moczu a także karteczkę do zapisywania przyjętych i wydalonych płynów. Za chwilkę mam konsultację okulistyczną. Na razie nic na 100% nie wiadomo co do CC. Być może zostanie czwartek.
Nie wiem jak z moim transferem, jest mocno ograniczony - postaram się Was nadrobić. Pewnie już sporo nakreśliłyście
Buziaki wielgachne
Melduję się z Patologii ciąży a właściwie z ginekologii bo miejsc zabrakło
Nie wiem jak z moim transferem, jest mocno ograniczony - postaram się Was nadrobić. Pewnie już sporo nakreśliłyście
Buziaki wielgachne
OLA368
A ja mam kolejne wieści od Dory - " Ja czuję się w miarę dobrze,obolała jestem, ale Pawełek ma wysokie tętno i niedobór tlenu we krwi więc się martwimy i czekamy na dalsze wyniki badań Dora"
kolysanka86
Zaciekawiona BB
nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie. Bylam prawie caly sierpien w szpitalu
( Dwa razy z powodu b. duzego krwawienia, drugi raz krew jakby z woda (mysleli, ze woda plodowa, przygotowywali do cesarki bo byl dopiero ok 30 tydzien) Teraz na szczescie od prawie 2 tygodni jestem spowrotem w domku. Moja szyjka w szpitalu miala tylko 13 mm (wczesniej mialam ryzyko z tym zwiazane i taka szyjke mam od dluzszego czasu nie moge zabardzo chodzic, wysilac sie , sprzatac itd ale nie kazali brac zadnej chemii) Teraz mimo, ze krwawienia ustaly a szyjka w miare stabilna- kolejny problem
( Franio nie chce sie obrocic glowka w dol
(( Cesarke mam wyznaczona na 12 wrzesnia (termin mialam na 24 wrzesnia) jeszcze sie modle by maly jednak sie przekrecil a szyjka wytrzymala i bym mogla rodzic silami natury. Pozdrawiam
)
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Dostałam sms-a od mambusi :
"Przepraszam że nie daję znaku życia na forum, lecz padł mi net. Jak stwirdził dzisiaj na wizycie ordynator - jutro akcja burza czyli moje cc. O 7:00 mają mnie zaprowadzić na trakt porodowy żeby podłączyć mi kroplówkę rozkurczową. Jak tylko dojdę do siebie to na pewno się odezwę.
Pozdrowienia dla wszystkich cioteczek z BB.Trzymajcie kciuki proszę. Mambusia"
"Przepraszam że nie daję znaku życia na forum, lecz padł mi net. Jak stwirdził dzisiaj na wizycie ordynator - jutro akcja burza czyli moje cc. O 7:00 mają mnie zaprowadzić na trakt porodowy żeby podłączyć mi kroplówkę rozkurczową. Jak tylko dojdę do siebie to na pewno się odezwę.
Pozdrowienia dla wszystkich cioteczek z BB.Trzymajcie kciuki proszę. Mambusia"
reklama
OLA368
Pisałam dzisiaj do Dory co u nich i odpisała: "U maleństwa już wszystko lepiej, więc może w piątek wyjdziemy. Gratulacje dla rozpakowanych i trzymam kciuki za kolejne. Bardzo się cieszę, że cały ten czas jesteśmy razem na bb."
Podziel się: