reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

bubbles wspaniale czyta sie takie wieści. z ciekawostek, to lenusia wazy dokładnie tyle co Fifi :-) uściskaj oba maluszki od nas :**

reklama
Dziewczynki, dopadla nas goraczka.
Rowno po tygodniu od szczepienia i jak sie okazuje mozliwe, ze jest to na skutek szczepionki przeciw odrze, rozyczce i swince. Goraczka moze sie pojawic wowczas miedzy 7 a 10 dniem od podania szczepionki.
Nic poza tym nam nie jest, procz kataru od 3 tygodni, ale dziecko ma czysta klatke, uszka, wiec chyba to reakcja poszczepienna.
Jesc nie chce, wisi tylko na cycku.

Chyba nie pisalam, ze w ten poniedzialek mamy wizyte w szpitalu z powodu chrapania Filipka. Od paru mies chrapie i rzezi jak usypia wieczorem, pijac przy tym piers. Meczace to jest
Bedzie to badanie laryngologiczne.

Cholercia! z tego wszystkiego missnelam, ze wczoraj byly 22 mies Filipka! Yupi!!! :))

Bubbles lipa z tą gorączką, oby to było po szczepieniu a nie jakiś wirus! Dziwne z tym chrapaniem,a wiadomo co mu będą robić??

Buziak dla naszego starszaka:* Już niedługo już za chwilę będziemy zdmuchiwać świeczki na torcie naszych dzieciaczków:)

Nie wiem dokladnie Jolus jak beda badac, dowiedzialam sie narazie z Google ze nazwa badania (ENT) znaczy ear/nose/throat czyli ucho, nos, gardlo. Dochodza mnie sluchy od znajomych, ze to moze byc trzeci migdal. Ech, zobaczymy!

Bubbles, to na pewno na skutek szczepienia ta temperatura. U nas z dużym opóźnieniem pojawiła się wysypka po tej szczepionce. Oby tylko szybko Filciowi minęło.
Co do chrapania, może to być trzeci migdał, może być też coś z przegrodą, ale sama nic nie szukaj, poczekajcie na wizytę. Julek też chrapał, tylko że od urodzenia w zasadzie, ja się naczytałam różnych cudów, a potem się okazało, że to tylko sapka i minęło. U Was na pewno też będzie wszystko ok &&&&

Missnelam :-) haha Bubbles :**
Buziaki wielkie na te 22m-ce! :*
Poowodzenia na badaniu laryngologicznym - oby wszystko bylo git ;)) wierze, ze takie chrapanko moze byc meczace, i dla Was i dla Fificia. ..i oby goraczka poszla juz sobie! a jak Alex - zdrowy? nie choruje? kaszelki minely wszelakie?? pozdrawiamy z Polusia

reklama
Bubbles Krzyś właśnie najgorzej przechodził tę szczepionkę, więc myślę że to może być to. Trzymamy kciuki za badanie, niech pomoże w diagnozie skąd to chrapanie. Buziaki od 22 m-nego Krzysia dla Filipka :-)

Do góry